Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě libovolné pizzy či čerstvé těstoviny, dvě palačinky pro oba a dvě sklenky vína v restauraci Gusto na Vinohradech. Pochutnejte si na pravé Itálii!

4,2 / 5 Ristorante Gusto Italiano Praha - Vinohrady  (mapa) 1 919 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
S.

Navštívili jsme již při minulé akci a kupuji opět, stavíme se co nejdříve. Krásná restaurace, velice blízko metra i tram. zastávky, klidná, ale vlídná. Kdyby nebyla tak daleko od místa bydliště, chodíme sem i běžně. A samozřejmě musím souhlasit s výše zmíněnou pochvalou obsluhy, jednali s námi jako s plnohodnotnými zákazníky, i když jsme „jedli na voucher“, vyhověli požadavku záměny alka za nealko a nenestal žádný problém. Opět se těšíme.

Gusto team

Dobrý večer,


Jsme moc potěšeni, že se u Nás cítíte tak dobře.
Těšíme se na Vaší návštěvu a děkujeme za důvěru 


Hezký večer
Lada Kyzrová Ludvíková

Zdravím! A musím se zastat personálu:-) Včera jsem s přítelem byla na voucher na večeři, v 18 hodin. „Vše“ probíhalo perfektně, obsluha velmi příjemná, jídlo výborné, vínko také a palačinky byly pro každého dvě. Staral se o nás personál v nekuřácké části restaurace, a vše probíhalo naprosto v pohodě. Děkujeme a příjdeme zase! Hezký den…

Gusto team

Děkujeme, personál jste velmi potěšila a určitě se na Vás budeme těšit příště

Hezký den

Kateřina Pokorná

dobrý den,

děkuji za vaši reakci,my jsme s přítelem byli bohužel první hosté,kteří si udělaly rezervaci hned na první den platnosti voucheru,o plat­nosti voucheru nikdo z obsluhující personálu neměl ani tušení a to že jsme dostali každý jen jednu palačinku,mne velmi zklamalo,vzhledem k tomu,že jsem četla i příspěvky v diskuzi a vyloženě jste tam psali že je skutečně tak mysleno,že palačinky budou 2* 2 kusy a nakonec realita byla jinde,každý jsme dostali jednu palačinku.ŠKODA :-(

Gusto team

Ještě jednou dobrý den, to, že jste byli první hosté nemení nic na tom, že byl náš personál špatně informován. Za toto se velmi omlouvame všem našim klientum kreří přišli již v čera. Palačinky by měli být opravdu dvě na porci tak nevíme kde nastala chyba.

Hezký den

David

Dobrý den, je v okolí restaurace možnost zaparkovat auto?

Gusto team

Dobrý den,

Parkoviste pro zakazníky nemáme, na Vinohradske třídě jsou dvě parkovací zony modrá na tu musite mít kartu a bílá ta je na parkovací hodiny na té mužete zaparkovat ale ne vždy je místo přímo u restaurace

Kateřina Pokorná

dobrý den,včera jsme restauraci navštívily,bohužel personál byl poněkud zmatený a o planosti voucheru nevěděli,jídlo super dala jsem si těstoviny s krevetami a chery rajčátky a v tom byl jen protlak a zhruba 5 krevet,dezert měli být dvě palačinky,dostali jsme jen jednu.Nedoporu­čuji,od takovéto restaurace jsem si představovala lepší servis a hlavně zážitek z gastronomie a celkově lepší dojem z restaurace v takovéto cenové kategorii.

Gusto team

Dobrý den, paní Kateřino
o tom, že byl personál zmatený. Je naše chyba při minulé akci na slevomatu jsme první den vouchery prodávali a až od druhého dne byl voucher platný tak za toto se vám velmi omlouváme. Ohledně protlaku do těstovin ani na pizzu nepoužíváme,nevím jak došlo k tomu, že jste dostala na talíř pouze 1 palačinku, jak obsluha tak v kuchyn vydali pouze jednu porci tímto zpusobem a to tak že zákazník požádal aby měl dezert na půl. Druhou porci jsi mohl nechat zabalit, ale pouze bez zmrzliny ta by se asi cestou roztekla. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace při vašem příchodu.

Hezký den

Katka

Tak to my si za polévku Minestrone rádi připlatíme na místě, je úžasná. Už se moc těšíme.

Gusto team

Děkujeme a jsme rádi, že vám hutná

Hezký den

Lenka

Dobrý den, v jídelním lístku jsem nenašla pizzu s mořskými plody – syn ji miluje a chtěla bych mu dát voucher k svátku. Děkuji a přeji pěkný den

Gusto team

Dobrý den, Lenko


Tuto pizzu jste nenašla protože jí nemáme v nabídce, ale po domluvě s personálem by neměl být problém aby se vám tato pizza připravila 


Hezký den
Franta

Uz jsem jednou vyuzil a bylo super, kupuji znovu.
Jen bych se zeptal, je nutne mit vytiskly kupon, nebo staci opsane cislo?

Gusto team

Dobry den


Je vždy lépe když má zákazník kupon vytištěný, ale není to podnínkou. Potřebujeme aby byla čísla čitelná z mobilních telefonů prosíme zákazniky aby si čísla přepsali sami a pak nám jej odevzdali. 


Hezky den přeje Gusto team
Pavel

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda jídelní lístek včetně cen na http://www.gusto.cz/jidelni-listek.php je aktuální.
To zejména v souvislosti s informací testovačky Koko „…tagliatelle s hříbky, italskou slaninou a smetanou (pův. cena 219,– Kč)…“ – dle stránek cena 179 Kč

Petr

Dobrý den, také jsme byli na minulé akci spokojeni jak s obsluhou sympatických servírek, tak výbornýma Gnochi a pizzou. Škoda, že v součastné nabídce není i polévka. Minule jsem si dal Minestrone a rád bych jí vyzkoušel znova jestli bude vždy stejná případně jestli se liší dle ročních období a dle použité zeleniny jak jsem se někde dočetl.

Josef

Slevomate, zbláznil ses? „Změna či zrušení rezervace min. 48 hod předem, jinak voucher propadá.“ Taková podmínka je neseriózní! Má svoje opodstatnění jen v případě, že se nabízejí speciální pokrmy, vyžadující dlouhou přípravu, a u kterých hrozí znehodnocení. Kdo se chce nečestně obohatit na propadlých voucherech? Proč by měl přijít o voucher zákazník, který dopoledne oznámí restauraci, že onemocněl, a zruší večerní rezervaci?!!!

Gusto team

Dobrý večer, pane Josefe myslíme si, že záleží na dané situaci, my v naší restauraci jsme se vždy snažili vyjít našim zákazníkům vstříct vše je jen o domluvě. Při první naší akci u slevomatu se nám stalo, že zákazníkovi onemocnělo třeba dětátko nebo zapoměl že ten den kdy měl u nás rezervaci má třeba obchodní zchuzku někde jinde tak jsme se mu snažili pomoci najít jiný termín kdy by mohl uplatnit voucher 


S přáním hezkého večera Gusto team


Nikola

Dobrý den, také se musí přidat do zástupu chválících, i když poslední dobou mám pocit, že jste se trochu zhoršili. Především strouhaný parmazán, na který jsme se vždy těšili, při našich posledních 2 návštěvách nahradila nějaká prapodivná náhražka.
Chtěla jsem se v rámci této akce zeptat, zda by bylo možné vyměnit palačinky za polévku. Nejsme moc na sladké… Děkuji a přeji hezký den.

Gusto team

Dobrý den, Nikolo
Je nám líto, ale zaměna sladkého za polévku nejde 



Hezký den
Martina

Také jsme využili s rodinou vpucher při minulé akci. Vše bylo O. K. a jídlo super :-)

Jarmila Doležalová

Dobrý den. Navštívili jsme minule a kdykoliv jedeme do Prahy,tak se stavíme. Vynikající jídlo, obsluha, víno i prostředí. Jsme z Pardubic, ale tuto příležitost si nenecháme ujít. Těšíme se opět na Vás.

Gusto team

Zdravíme do Pardubic, je moc fajn, že si naše menu kupují i Ti co nebydlí v Praze máme véélkou radost a móc děkujeme :-)

Milada

Po přečtení recenzí je už asi zbytečné psát další chválu. I my navštěvujeme tuto restauraci a využili i poslední nabídku. I s voucherem vše super! Myslím, že uvedené reakce potěší jak provozovatele, tak personal. Díky za další nabídku – kupujeme!

Gusto team

Dobrý den, paní Milado


Ano, ano velmi Nás těší všechny Vaše kladné, pochvalné a užesné recenze 


Těšíme se na Vaší další návštěvu a máme radost, že jste si zakoupili i tento voucher 


S přáním hezkého dne Gusto team
Lada Kyzrová Ludvíková

Děkuji za rychlou odpověď! Ze všech stran na Vás slyším jen samou chválu a velmi ráda si dám salátek :-) Zatím se mějte krásně.

Gusto team

Moc děkujeme za Vaší důvěru a také těm co nás tak hezky chválí

Také se mějte krásně

Lada Kyzrová Ludvíková

Dobrý den přeji a už se k Vám moc těšíme :-) Mám jeden dotaz. Uvádíte, že jídlo lze vybrat do ceny až 219,–Kč. Lze si objednat i jídlo za nabídky „Carne“ a k tomu přílohu a rozdíl nad 219,–Kč doplatit? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Gusto team

Dobrý den, paní Lado


Boužel takto to kombinovat nelze rádi Vám vyměníme pizzu třeba za salát a těstoviny za rizoto protože chápeme, že někteří zákazníci mají třebe bezlepkovou dietu,ale záměny nebo doplatky za maso v teto akci nejsou možné. Přesto věříme, že budete spokojena a vše bude dobré. 


S přáním hezkého dne Gusto team
Monika Hošťálková

Dobrý den,
také se připojuji a chválím. Byli jsme u vás již několikrát a vždycky byla velká spokojenost. Děkujeme za tuto akci! Hezký den!

Gusto team

Také děkujeme a doufame, že i tuto akci si užijete a pochutnáte si

Hezký den

Monika

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda by nebylo možné uplatnit voucher ani v sobotu a v neděli v době oběda, třeba okolo 12h? Na večeři je toho na nás trochu moc :-)
Děkuji!

Gusto team

Dobrý den, paní Moniko


Můžete i kolom 11h kdy naše restaurace otevírá jen je lépe na víked udělat si rezervaci ale není to nutné jen to na tyto dny přez obědy doporučujeme 


Přejeme Vám hezký den a těšíme se na Vaší návštěvu 


Gusto team
Eva

Dobrý den, také se přidávám k pochvalám ostatních. Při minulé akci jsem byla velmi mile překvapena nejen kvalitou pokrmů, ale také vstřícností a celkovým chováním personálu. Stala jsem se pravidelným hostem, je radost k Vám chodit! Díky, těšíme se k Vám:-)

Gusto team

Děkujeme jsme moc rádi, že jste naším pravidelným hostem, už se také těšíme na Vaší příští návštěvu 



Krásný den
JANA

Dobrý den,stejný dotaz na rizoto – manžel nejí těstoviny, pizzy je přejedený, gnocchi moc nemusí, rizoto miluje. Gnocchi jsou řazeny pod pastu a přitom jsou z brambor :-), tak jestli lze použít i na rizoto.

Gusto team

Dobrý den, paní Jano určitě si Váš manžel muže dát naše výborné rizoto

Už se moc těšíme a přejeme krásný den

Lucie Ondrová

Souhlasím s ostatními, že Gusto vaří výborně. Kdysi jsme si koupili voucher a od té doby chodíme i bez něj. Personál je také moc vstřícný a vždy odcházíme plně spokojeni:) Rozhodně kupuju a těším se :-)

Gusto team

I náš team už se těší na Vaší návštěvu a moc děkujeme za Vaší důvěru

Hezký den přeje Gusto team

Dominika

Dobry den, lze voucher vyuzit i o vikendu? dekuji DP

Gusto team

Dobrý den, Dominiko


Voucher lze využít i o víkendu jen na tyto dny je lépe udělat si rezervaci ale není to nutné 


Hezký den přeje Gusto team
Monika

Také bych ráda přidala pozitivní zkušenosti z minulé akce. Příjemná obsluha, dobré jídlo. Dnes kupuji 2× a vyrazíme s kamarády :-)

Gusto team

Moc se těšíme i na Vaše kamarády snad Vám 2 x budou stačit

Hezký den

Deni

Dobrý den, je možné vyměnit víno za pivo? Děkuji

Gusto team

Dobrý den, Deni ano tak jako už u předešlého menu je možné si víno vyměnit za nealko nápoj a i pivečko 



Hezký den přeje Gusto team
Tomáš

Je možné si místo pizzy či těstovin objednat rizoto?Děkuji za odpověď

Gusto team

Dobrý den, pane Tomáši ano je možné si objednat místo těstovin i rizoto

Hezký den přeje Gusto team

Rudolf U. Rosa

Tipnul bych si, že „2× dvě palačinky“ (= 4) je překlep. Ale třeba je to tak skutečně myšleno :-)

Slevomat.cz

Je to opravdu tak myšleno, Rudolfe :-)

Markéta

Také tam chodím s voucherem i bez něj a doporučuju!!! A kupiji ;-)

Gusto team

Krásný den paní Markéto, děkujeme a už se těšíme

Radim

výborná restaurace – zkušenost z minulé akce. Budete zákazníkem s voucherem i bez něho. Škoda té chybějící polévky a zákusek dle výběru.

Gusto team

Moc děkujeme za Váší důvěru a budeme se těšit na Vaší další návštěvu 


Hezký den pane Radime Vám přeje Gusto team


Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je přibližná gramáž těstovin, nenašla jsem to ani v jídelním lístku.

Děkuji,

Gusto team

Dobrý den, paní Michaelo gramáž těstovin je 250 g i s ingrediencemi

Hezký den přeje Gusto team

Hana

S touto restaurací mám zkušenosti bez voucheru i s voucherem a vždy jsem se setkala s kvalitním jídlem a milou obsluhou, která v případě voucheru byla velmi vstřícná a vyšla vstříc všem našim přáním. Rozhodně také kupuju.

Gusto team

Děkujeme paní Hano za Vaší pochvalu jsme rádi, že jsou naši zákazníci spokojeni. Těšíme se na Vaší návštěvu

S pozdravem Gusto team

Alena

V restauraci jsme byli na voucher a musím pochválit hlavně obsluhu, velmi milou, pozornou a příjemnou. půjdeme znovu a budeme se vracet nejen s voucherem! moc se nám u vás líbilo a chutnalo taktéž výborně.

Gusto team

Dobrý den, paní Aleno


Moc Vám děkujeme za váš příspěvek a budeme se těšit na vaší další návštěvu u Nás 


Krásný den přeje Gusto team
dita

DOBRÝ DEN
ráda bych podnik navštívila s dětmi je možné vyměnit 1 víno za nealko? Děkuji

Gusto team

Dobrý den paní Dito,


ano lze vyměnit víno za nealko nápoj.


Hezký den přeje Gusto team
Misa Vokalova

Dobry den,
je pripadne mozne vzit si palacinku s sebou? [jen s marmeladou, bez zmrzliny a cokolady]
Dekuji.

Gusto team

Dodrý den, paní Vokalova


Celé menu si mužete nechat zabalit s sebou, záleží jen na vás co si budete přát nechat zabalit. 


Hezký den přeje Gusto team
Josef Wencel

Dobrý den, je možné v rámci voucheru/slevy mít nealko nápoje místo vína, jako u minulé akce? Děkuji.

Gusto team

Dobrý den,


Ano je možné mít nealko nápoj místo vína.


Děkujeme za váš dotaz a těšíme se na Vaší další návštěvu 


Váš Gusto team

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru