Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

K moři: týdenní dovolená v mobilhomech v chorvatském kempu Baško Polje

4,0 / 5 CK Adrialand Baška Voda - Chorvatsko (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Blanka Jelínková

Dobrý den,
musíme mít klimatizaci? Pokud bychom jeli až teď, zas takové vedro určitě nebude? Jak je to pak s placením?

děkuji za odpověď Jelínková

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko :) Pokud klimatizaci chtít nebudete, mít ji nemusíte. :) Jak je to s placením, záleží co máte přesně na mysli. Voucher je třeba zakoupit a zaplatit přes Slevomat. Další příplatky se hradí buď CK nebo přímo na místě. Více informací se dozvíte přímo v nabídce v sekci „Příplatky“. Krásný den, Míša :)

Hana Brychtová

Dobrý den, zajímá mě celková cena při koupi 4 voucherů, ale pouze pro jednu osobu s dopravou. Je nutné platit pobytovou taxu a registrační poplatek za 4 osoby nebo pouze za 1? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, cena voucheru závisí na datu, který zvolíte. Cena za voucher je pro všechny stejná. Jakékoli další příplatky je třeba řešit přímo s CK. Veškeré příplatky jsou uvedené přímo v nabídce v sekci „Příplatky“. Pobytovou a registrační taxu je třeba zaplatit za každou osobu. Krásný den, Míša :)

Veronika

Dobrý den, je možnost obsadit mobilhome jednou osobou, když zakoupí všechny předepsané čtyři vouchery? Vopřed děkuji !

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, při dodržení podmínek, tedy zakoupení 4 voucherů, to možné je. Krásný den, Míša :)

Danuše

Dobrý den, chci se zeptat jestli je povolené domácí zvíře pes. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danuše, bohužel, zvířata nejsou v mobilhomech povolena. Krásný den, Míša :)

Barunka Rosíková

klakulace 2 dospělí a 2 děti 8 a 11 let plus klima a taxa uklid ?? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Barunko, pokud vyrazíte o letních prázdninách, vyjde Vás pobyt pro 4 osoby (děti zdarma jsou jen do 5,9let) na 16 760 Kč za 4 vouchery. :) Cestovní kanceláři se hradí příplatky spojené s pobytem, celkem tedy 1990 Kč (pobytové taxy, registrační poplatek a základní závěrečný úklid), dále je zde vratná kauce 2000 Kč za mobilhome. Nepovinné příplatky jsou pak případná autobusová doprava a sjednání cestovního pojištění též od cestovní kanceláře. Klimatizace vyjde na 35 € za pobyt a hradí se na místě. Krásný den, Míša :)

Barunka Rosíková

je možno dokoupit dopravu??

Slevomat.cz

Dobrý den, Barunko, je možné si přímo u cestovní kanceláře dokoupit autobusovou doprava za zvýhodněnou cenu 2 500 Kč za osobu tam i zpět. :) Základní nástupní místa bez příplatku jsou Brno a Bratislava, další nástupní místa jsou za příplatek. Krásný den, Míša :)

Michaela Bartonikova

Dobrý den, je obsazení a 3 dospělí a dvě děti, věk 2a3roky v pořádku, bez dalších příplatků?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, je nutné obsadit celý mobilhome 4 osobami, tzn. koupit minimálně 4 vouchery. Možno obsadit i 2 nebo 3 osobami s příplatkem 1500 Kč / neobsazené lůžko / týden. Děti mají pobyt zdarma, hradí pouze dopravu 2 500 Kč/dítě. Další příplatek je pobytová taxa: dospělá osoba / týden / 350 Kč (dítě ve věku 12–18 let / týden / 210 Kč), registrační poplatek: 120 Kč/osoba/týden, vratná kauce: 2 000 Kč / mobilhome / pobyt, a základní závěrečný úklid: 390 Kč / mobilhome. Přeji pěkný den, Míša :)

Božena

Dobrý den jaká je cena bez dopravy a polopenze 2× dospělí z toho důchodce nad 65 let. Termín začátek září.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Boženo, je potřeba obsadit celý mobilhome 4 osobami, tzn. koupit minimálně 4 vouchery. Možno obsadit i 2 nebo 3 osobami – s příplatkem 1 500 Kč / neobsazené lůžko / týden. Ceny jsou již vypsané u jednotlivých variant a polopenze je nabízena za zvýhodněnou cenu – 3 990 Kč/osoba/tý­den. Hezký den, Simča :)

Bronislava

Dobrý den, pobyt jsme si již koupili, víte, v kolik je check-in, prosím?

Slevomat.cz

Dobrý den, Bronislavo, takovou informaci bohužel nemáme. Veškeré info spojené se zájezdem Vám poskytne přímo cestovní kancelář. :) Můžete je kontaktovat na emailu info@adrialand.com nebo telefonním čísle +420 542 321 3­22. Krásný den, Míša :)

Geherová Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by 8denni pobyt šel zkrátit na 6denni. Předem moc děkuji za odpověď. S přáním pěkného dne, Geherová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo, tato nabídka je koncipována jako 8 denní. Věřím, že bude možné odjet již po šesti dnech, ale cena zůstane stejná. Krásný den, Míša :)

Hana Blahutová

Dobrý den, chtěli bychom si koupit 4 vouchery v termínu od 24.8.2019 – 31.8.2019.
Kde se dozvíme jestli v tomto termínu je možno si objednat i dopravu ?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, doprava není v ceně balíčku a jako službu za příplatek je nutné projednat to přímo s CK na e-mailu info@adrialand.com nebo tel.: +420 542 321 322.
Hezký den, David :-)

Lukáš

Dobrý den, chci se zeptat jestli se povinné poplatky hradí v korunách nebo v kunách. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, povinné příplatky se platí přímo cestovní kanceláři v korunách. :) Pěkný den, Honza

Sabina Rauchova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je možnost za příplatek wifi předem moc dekuji Rauchová

Slevomat.cz

Dobrý den, Sabino, připojení k wifi je v kempu pouze u recepce a je zdarma. :) Pěkný den, Míša

Bronislava

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li parkování u mobilhomu je v ceně nebo se doplácí? Pokud se doplácí, znáte cenu? Děkuji Rychlíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Bronislavo, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na CK na e-mailu info@adrialand.com nebo tel.:
+420 542 321 322.
Rádi Vám přiblíží veškeré informace. :)
Hezký den, David

Richard Fajmon

Dobrý den , prosím byly by volný dva mobilhomy vedle sebe ? v tomto termínu 22.6. – 29.6. ? s klimatizací ? Nebo tu půjčují mobilní na místě ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Richarde, doplatek za klimatizaci je 35 € / mobilhome/ týden – hradí se na místě. Do poznámky případné objednávky prosím uveďte požadavek jak na klimatizaci, tak možnost karavanů vedle sebe. :) Pro ujištění se o kapacitách dvou sousedních karavanů můžete kontaktovat partnera na emailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Pěkný den, Honza

Jitka Kocurová

Jde obsadit mobilhom, 2× dospělý, 2 děti nad 6 let a 2 děti 3 a 2 roky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, mobilhome je vybavený 2 samostatnými ložnicemi (4 místa ke spánku) a rozkládacím gaučem pro 5. a 6. osobu (vhodné pro 2 děti do 12 let). :) Pěkný den, Honza

Jitka Kocurová

Jaká by byla cena s dopravou a polopenzí pro 1× dospělý a 2 děti 3 a 9 let? Odjezd v půlce července. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, 1 dítě do 5,9 let bez služeb (lůžka) má pobyt zdarma – v případě autobusové dopravy hradí 2 500 Kč, nutné nahlásit při rezervaci. Druhé dítě cestuje za cenu voucheru. Termíny jsou pevně dané u jednotlivých variant a doplatek za polopenzi není v nabídce cestovní kanceláře. :) Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru