Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bohaté čtyřchodové menu z ruských dobrot až pro DVA. Boršč, chlebíčky s kaviárem, šašlik, masový kotlík i oblíbené palačinky bliny s medem, tvarohem.

4,4 / 5 Samovar - Ruské speciality Brno  (mapa) 434 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nataša Richterová

Dobrý den,
je možné uplatnit voucher ve všední den na oběd – tedy cca v době poledních menu? Bohužel se jindy do restaurace nedostaneme… Díky.

Samovar

Dobry Den. Uplatneni 1 – 2 voucheru v dobe polednich menu neni problem. Takze klidne si muzete udelat rezervaci na tel. 775505101. Tesime se na vas.

David Streichl

Ad dotazy výše – podle mě je to pro jednoho, až dva lidi… Záleží na tom, jestli dokážete sníst najednou dva chleby s kaviárem, 300g boršče, 300 gramů masového kotlíku a zajíst to dvěma palačinkami… Podle mě je to buď pro hodně velkýho jedlíka nebo pro dva :-)

Michaela

Dobrý den, myslím si, že vegetarián se nenají – v 1. menu kaviár, ve 2. šašlik. Samovar jsem navštívila je to skvělá, domácí restaurace, která podle mého názoru ani nepotřebuje reklamu na slevových portálech :-)

Emily Pecková

Ten samý dotaz, vouchr je pro jednu nebo dvě osoby. Prosím jasně odpovědět je voucher pro jednu nebo dvě osoby? Co to je až pro dvě osoby??

Aneta Nováková

Dobrý den,
chápu to dobře, že v šašliku bude dle výběru buď ananas nebo rajčátka bez ohledu na druhu masa?
Děkuji.

Samovar

Dobry den. V jidelnim listku to mame tak ze veprovy saslyk se griluje s rajcaty a kureci s ananasy, ale podle vasich prani muzem to udelat aj naopak, aj nejaky mix:)

Martin

Jeden voucher je urceny pre jednu, alebo pre dve osoby?

Samovar

Dobry den. Degustacni menu je dost velky aj pro dve osoby. Ale zvladne to snist aj jeden clovek. Zalezi na tom jak velkej mate hlad :)

S.

dobrý den, když by si voucher koupil vegetarián, nají se z něj? Děkuji.

Samovar

Dobry den. Bohuzel tito voucery obsahuji jidla z masa, ale muzete navstivit nasi restauraci a urcite si vyberete neco vegetarianskeho s nasiho jidelniho listku. Dekujem za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru