Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vzhůru do Beskyd: Apartmány s možností wellness a vyhřívaného bazénu

4,9 / 5 Vila Anna Beskydy (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vernerova

Dobrý den termíny 4–7.7 je volný dekuji

Vila Anna

Dobrý den, volno máme od 8. září 2019…
S pozdravem Kopečtí / Vila Anna

Olga Machová Kubešová

Dobrý den, je možnost si u vás vypůjčit kola? Děkuji

Vila Anna

Dobrý den, kola zapůjčíme… s pozdravem
Kopečtí / Vla Anna
( Volno máme od 8.září 2019 )

Šárka Janečková

Dobrý den, při možnosti standard můžu mít dítě do tří let s sebou? Postel nepotřebuje. Je pak možné využít wellness vecer? Nebo s dítětem musím mít rodinnou variantu? A máte jeste volno v červnu? Moc děkuji

Vila Anna

Dobrý den,
děkujeme za váš zájem o naše ubytování. V červnu máme již kapacitu plně obsazenou, volné termíny jsou až od září 2019, například již od neděle 2.9.2019, kdy se dá ještě předpokládat slunečné počasí, vyhřátý bazén a úroda hub. Při obou variantách pobytu u nás můžete mít dítě sebou. Příplatek za toto dítě je 250,–Kč/noc. Postel pro něj připravíme, apartmá Standard je až čtyřlůžkové s možností přistýlky. Dítě může také samozřejmě využívat všechny služby, jako je bazén, grilování, hřiště atd. Při rodinné variantě (pobyt v apartmá Standard) je wellness s doplatkem , pro wellness variantě (ubytování v apartmá Economy) je v ceně 1 x vířivka.
S pozdravem

Jan

Dobrý den, rozumím tomu správně, že při koupi voucheru na apartmán Standard, mám celý apartmán pro sebe? Na Booking mi při hledání volného termínu vyběhne třeba sedm různých cen za „pokoj“ a navíc je u čtyř z nich napsané 5×, čemuž nerozumím. I kdyby byla různá cena za jednotlivé dvojlůžka, v celé chatě jich tolik není.

Vila Anna

Dobrý den,
při zakoupení rodinného voucheru si zarezervujete apartmán Standard pro 2 osoby. Toto apartmá má čtyři lůžka a dvě přistýlky. V případě, že přijedete dva, máte apartmá za 2.990,–Kč za dvě noci, samozřejmě sami pro sebe. Vila Anna je apartmánový dům, kde jsou další tři apartmány – v každém podlaží je jeden apartmán. Společné je jen schodiště a recepce. Soukromí v apartmánech je zaručeno. Pokud máte o zakoupení slevového voucheru zájem, věříme, že budete spokojeni, jako 50 zákazníků na Slevomatu – viz. recenze. V případě, že si chcete ověřit volné termíny, zatelefonujte si a volné termíny dohodneme.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Kopečtí, Vila Anna
více na odkazu: www.vila-anna.com a
 www.facebook.com/VilaAnnaWellness

Katka

Dobrý den, u nabídky Slevomat píše „Dlouhá platnost i přes letní prázdniny“, já však z nabídky pochopila, že ji lze využít jen do června a pak až v září. Prosím o upřesnění, děkuji.

Vila Anna

Dobrý den,
v hlavní letní sezoně máme vše obsazené… v červnu se to také zaplňuje a v září je ještě dostatek volných termínů.
Kvalita se rychle obsazuje :)
S pozdravem
J. Kopecký
 www.vila-anna.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru