Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Klasická masáž s indickou masáží hlavy: 70 nebo 90 minut

4,5 / 5 Masáže Malaxar - Josef Manoušek Brno  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Roman

Tak to jste jsi popletl .Zrušil jste to mojí ženě den či dva před masáží vy. Náhradní termín nebyl ,protože jste nevěděl jak dlouho nebudete masírovat .Bylo to na delší dobu.Proto požádala o navrácení .Tak kdybych jí to nyní zaplatil jakou mám záruku ,že se tohle nebude opakovat ?

Masáže Malaxar - Josef Manoušek

tak to už vůbec netuším o co jde. Napište mi prosím telefon na Vás, já zavolám at se to vyjasní. Obávám se, že musí jít o nějaké nedorozumění. Opravdu nechci nikoho poškodit.
Josef Manoušek

Roman

Minule jste to zrušil vy .Voucher jsem musel vrátit nebot by propadl .

Masáže Malaxar - Josef Manoušek

zdá se, že se jedná o paní Švihkou, která mě požádala o konkrétní termín na masáž 11.2. v 19:30. Já jsem ji vyhověl. Považoval jsem to za dohodnuté ona se potom nedostavila a ani neměla potřebu mi to zdělit. Proběhla mezi námi výměna názorů, paní to vidí jinak.
Vhledem k tomu, že mi potom zde napsala:


Masáž jsem ani neabsolvovala, protože masér nezná slušné vychování a je velmi protivný. Naštěstí mi slevomat vyšel vstříc a voucher mi refundoval – rozhodně nedoporučuji!

příliš nerozumím tomu, že si chce ke mně opět zakoupit poukaz.
Myslím, že nemá tento stres zapotřebí a že je v Brně plno jiných slušných masérů, kteří jí vyjdou vstříc.
Josef Manoušek

Roman Petricek

Rád by se zeptal zda bude opět zrušen termín mé manželce ,když bude objednaná , jak tomu bylo minule a musel se vracet voucher přs slevomat protože by propadl ?

Masáže Malaxar - Josef Manoušek

dobrý den, nejsem si zcela jist co přesně máte na mysli, ale pokud se zákazník objedná na konkrétní termín na který se dostaví, nevidím důvod, proč by mu musel být poukaz zrušen. Jedině v případě, že se na sjednaný termín nedostaví a toto nenahlásí alespoň 24 hodin dopředu.
Josef Manoušek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru