Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotem na zkoušku nebo soukromý zážitkový let pro 2 osoby

4,9 / 5 SKY academy Příbram  (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jalovčuk

Dobrý den, provádíte instruktáž v angličtině? Děkuji

SKY academy

Ano, je to možné

Andrea

Dobrý deň ešte by som sa chcela opýtať čo sa stane ak bude nepriaznivé počasie bude možné zmeniť termín alebo bude možnosť vrátenia peňazí?

SKY academy

Dobrý den, v případě špatného počasí v den letu, Vás kontaktujeme abyste na letiště nejezdili a můžete si rezervovat nový termín. Hezký večer, Martina, SkyAcademy Příbram

Andrea

Dobrý deň chcela by som sa opýtať že tento let sa objednáva na určitý deň alebo to má určitú dobu po ktorú je voucher platný?

A ešte by som sa chcela opýtať pretože jedna otázka ktorá tu bola položená ma trochu zmiatla že keď idú dve osoby tak sa platí ako je napísané tých 1899kč alebo za druhú osobu sa dopláca?

A je možné poslať voucher až na Slovensko?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, voucher je platný do 30. 9. 2019. To znamená, že do té doby máte čas udělat si rezervaci na tel. 724 002 001 nebo na e‑mailu rezervace@letecke-sluzby.cz.
Ve variantě pro 2 osoby se za druhou osobu nic nedoplácí.
Voucher Vám můžeme poslat e-mailem a vy si ho kdykoliv můžete vytisknout v pohodlí domova. K provedení rezervace je důležitý hlavně kód voucheru, který najdete právě v e-mailu. :-)
Hezký den, David

Michal

Dobrý den. Chci koupit jako dárek pilotem na zkoušku. Chtěl bych to na 30 minut a letět jako druhá osoba (abych to fotil/natáčel). Kolik by to stalo?
Děkuji za odpověď!

SKY academy

Dobrý den, na Slevomantu máme nabídku pilotem na zkoušku pouze na 20 minut. Je možné let prodloužit od 10 minut přímo při rezevaci termínu. Cena za doplatek 2 osoby v případě 30 minut letu je 750,– Kč a doplatek letu 10 minut je 900,– Kč (90,– Kč/1 min.)

Hezký den, Tým SkyAcademy Příbram

Katula Branšovská

Dobrý den objednala jsem si u vás pro přítele jako dárek soukromý seznamovací let pro 2 osoby. Chtěla jsem se zeptat zda i tento balíček obsahuje zkoušku pilotování nebo dalo by se to nějak k tomu zaridit? Děkuji za odpověď

SKY academy

Dalo by se to zařídit při rezervaci. Ale měli jste si zakoupit přímo pilotem na zkoušku

olexa peter

dobrý den, dostal jsem voucher na let v Příbrami který končí 31.5. Jsem bohužel momentálně mimo republiku a přijedu až 4.6. Je možné prodloužit voucher o 14 dní? V Příbrami by nebyli proti. Diky za odpověd. petr olexa

SKY academy

Dobrý den, voucher je možné prodloužit a to dle instrukcí, které jste obdržel na telefonní lince 724002001. Přeji hezký den, Martina Šímová – Tým SkyAcademy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru