Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

To nejlepší od Kolbaby: výběr 5 skvělých dortů, z každého uděláte až 14 porcí

4,8 / 5 Cukrárna Kolbaba Ostrava Ostrava  (mapa) 406 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ivana Pustková

Dobrý den,ráda bych se,prosím, informovala,jakým ovocem je zdoben dort kinder bueno a karamelový dort?Jde o to aby nebyl zdoben jahodami z důvodu alergie. Děkuji,s pozdra­vem,Pustková I­vana.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, dorty Kinder Bueno a Karamelový nejsou zdobeny žádným ovocem. :) Krásný den, Míša :)

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych si objednat dva Vaše dorty, ale potřebuji je na 7.9.2019 a platnost voucheru končí 31.8. je možná zakoupit a zaplatit a vyzvedout až v 6.9.2019. re­zervační systém mě bez zakoupení nepustí na kalendář kde je možné dort objednat. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, technicky tato varianta není možná, ale můžete se zkusit individuálně spojit s cukrárnou a domluvit se přímo s ní. Cukrárnu můžete kontaktovat na emailu info@cukrarnakolbaba.cz. Pěkný den, Honza

MARIE CIESLAROVÁ

Dobrý den , proč nemohu dort zaplatit z Benefit -Plus?
Děkuji Cieslarová Marie

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, vidím, že kredity z Benefit Plus na Vašem účtu jsou určené pouze na kategorii Zábava a volný čas. Zřejmě jste tuto kategorii zaškrtla, když jste si kredity nahrávala na Váš účet.
Bohužel, na nabídku dortů tyto kredity nelze uplatnit, jelikož dorty patří do kategorie Restaurace a bary → Dorty a sladkosti.
Hezký den, David :-)

Lucie Gregořicová

Dobrý den,

můžu se zeptat, zda by bylo možné objednat dnes nebo zítra a dort si vyzvednout v sobotu?
děkuji Gregořicová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, dort nelze rezervovat telefonicky, ale pouze přes rezervační formulář: slevomat.uplat­nenivoucheru.cz/1467730 a to minimálně 4 dny předem. Pěkný den, Míša :)

Hana Dluhošová

Prosim vas,neuplatnila jsem 200 kreditu,da se jeste odecist u dortu z kolbaby,ktery jsem objednala?Poslala jsem platbu,omylem,ale chtela jsem je vyuzit

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, je to možné pouze v případě, že si necháte voucher stornovat a poté si ho objednáte znovu a uplatníte tak i kredity. Pro storno voucheru kontaktujte naši zákaz nickou linku na e-mailu: podpora@slevomat.cz. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru