Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Mariánských lázních: polopenze, wellness procedury a bazén

4,5 / 5 Regent Spa & Wellness Mariánské Lázně (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dagmar Uzlová

Dobrý den.
Chtéla bych se zeptat, jestli máte volný termín od 28.8. do 30.8. pro dvé osoby a jestli se u Vás nechá platit pobyt formou FKSP.
Děkuji předem za odpověď.
Dagmar Uzlová

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, o volných termínech se můžete informovat na emailu manager.regent@axxos.co nebo na tel. čísle: +420 354 402 010.
Pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bank
ovním převodem. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den :-)

Petr Uher

Dobrý den,
dá se pro zvláštní příležitost (zásnuby) zarezervovat pokoj s odkrytými trámy? Případně bych měl zájem o rezervaci dvou víkendových balíčků (pro dva páry) s jedním standardním pokojem a jedním „speciálním“ Bylo by to možné? Termín 15.-17.6.
Děkuji moc za odpověď.
S pozdravem,
 Uher

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, ohledně individuální nabídky se, prosím, obraťte přímo na hotel na e-mailu manager.regent@axxos.com nebo tel.: 354 402 010. Jistě se pokusí vyjít Vám vstříc.
Hezký den, David :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru