Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Asijská hostina: sushi and grill all you can eat pro dospělé i děti

4,5 / 5 Mr. Hu Praha - Nové Město  (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jirka

Dobrý den, opět mám oblígátní dotaz jako vždy, když je zde nabídka omezená časem konzumace: Co bude po těch 150 minutách…?
Bude následovat ukončení možnosti objednat? Host bude obsluhou opakující „Vy končit, vy muset jít, vy přijít jindy“ vykázán? Co když bude personál náhodou ten den líný a čekání na objednávku bude neůměrně dlouhé?
Proč dáváte tyto naprosto trapné časové limity? Obáváte se, že vám vyjíme sklad? Nasadíte naprosto směšnou slevu a budete mi říkat jak dlouho u vás smím zahřívat židli? To myslíte vážně? Opravdu si myslíte, že nakoupíme vouchery za cca 6000kč, společnost se bude dobře bavit a 2,5hodinách začne drsný asiat freneticky hýkat „vy odejít“? Co si vlastně o nás Češích myslíte? Máte dojem, že byste s tímto přístupem mohli podnikat ve Francii, Austrálii, nebo třeba USA?
Proč si vaší nabídku objednalo pouhých 14 zákazníků zatímco nabídku Sushi Time si zakoupilo skoro 800 lidí…čím to asi bude?
Těším se na vaší odpověď a přeji hezký den, Jirka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, tato nabídka je takto nastavena po konzultaci s partnerem. Samozřejmě nemusíte využít této nabídky a zajít si do restaurace za plnou cenu a užít si konzumace bez časového limitu. Je mi velice líto, že Vám naše nabídka nesedí a doufám, že s dalšími nabídkami již budete spokojen. Pěkný den, Honza

Veronika

Vím sice, že toto slouží výhradně pro dotazy, nicméně ráda bych zareagovala na Jirkův vzkaz. Naštěstí pod souhrnným pojmem „Češi“ existují i slušně vychovaní jedinci, kteří když dostanou nějakou (ať už jakoukoliv) nabídku, řeknou pouze buď „beru“ nebo „neberu“, ale nemají potřebu mezi DOTAZY psát urážející komentáře kritizující restauraci, ve které, pravděpodobně, nikdy nebyli a neví jak to tam chodí, a takoví lidé, ačkoliv jsou také Češi, s podobně vyšinutými jedinci, kteří takové chování mají zapotřebí nemají nic společného, ale toť vše ;)

Jirka .

Info pro Veroniku,
pokud si pod pojmem slušně vychovaný představujete ušlápnutého hlupáčka který se obává ozvat a za sve peníze nechce dostat to nej co může, pak tedy slušně vychovaný nejsem a ani být nechci.
Jak to v té restauraci chodí nejspíše netušíte ani vy. Já jen doufám, že váš přítel nebo manžel nebude žádný vyšinutý jedinec jako já, ale slušný uťápnutý ťulda, se kterým bude radost do té restaurace zajít. Přeji vám krásný den, Jirka

Veronika

pro Jirku – víte, něco jiného je ozvat se, když vás někdo uráží a něco jiného je nadávat na slušně míněnou nabídku ;) a do mého přítele vám také nic není!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru