Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týden v Chorvatsku v moderních studiích jen 20 metrů od pláže

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Omiš - Chorvatsko (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radka

Dobry den, zjistíte mi, pls. dostupnost v terminu kfykoliv od 17.-31.8. pro 2 dospele a 1 dite ve veku 9 let? Dekuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Od 17. 8. do 24. 8. je již vila zcela vyprodána, ale mohu Vám nabídnout 3lůžkové studio v termínu od 24. 8. do 31. 8. 2019. V případě dalších dotazů nebo rezervace nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Lenka Bardoňová

Dobrý den,prosím Vás máte také nabídky do Chorvatska pro jednotlivce..dě­kuji..

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, jednolůžková ubytování v nabídce samostatně nemáme, ale lze dohodnout s CK příplatek za neobsazené lůžko, pokud si vyberete nějakou konkrétní akci. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Kateřina Lešinská

Dobrý den, dítě 15 měsíců je bez nároku na lůžko zdarma?
Děkuji za odpověď

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Pokud není dítě druhou osobou, pak ano. U ubytování je nutné zakoupit minimálně 2 vouchery. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Jaroslava Potočková

Dobrý den, mám dotaz.Je možné vzít dítě 10 let? Nikde jsem neviděla možnost přistýlky.A je-li potřeba kupovat v tomto případě 3poukazy? Děkuji,s pozdravem Potočková

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, studia jsou buď 2lůžková nebo 3lůžková. Pokud jste 2 dospělí + dítě 10 let, musíte zakoupit 3 vouchery a objednat si 3lůžkové studio. Předtím je ale nutné ověřit si dostupnost. Prosím napište termín, o který máte zájem.
Děkujeme. Hezký den.

Martina Vaňková

Dobrý den bylo by možné najít způsob na ubytování pět osob 2dospělé a tři děti 17,12,a10let děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Pokud máte zájem přímo o tuto vilu, museli byste si rezervovat 1 studio dvoulůžkové a 1 studio třílůžkové. Bohužel neuvádíte žádný termín, abychom Vám mohli prověřit dostupnost. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Martina

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli nabízíte pokoj pro dvě osoby aby měla svoji kuchyňský kout a ještě by mě zajímalo jestli se tam věcir dá někam zajít na pizzu nebo zmrzku předem děkuji Martina

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
ve studiích Radoš jsou k dispozici i 2lůžková studia s vlastním kuchyňským koutem. Nachází se zde několik restaurací, které lákají k příjemnému posezení. Za návštěvu stojí město Omiš v ústí řeky Cetiny, kde naleznete různé možnosti zábavy, historické centrum, mnoho restaurací, obchůdků, velké trhy a přístav. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851. Hez­ký den

Olga Lasova

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli je volny termin 20.7.-27.7 dospela osoba a dite 14.let.dekuji la­sova

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Ve Vámi požadovaném termínu jsou volná studia bez balkonu, jiné ubytování je již vyprodáno. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Tomáš Dohnal

Dobrý den,
prosím o informaci, jak by se řešil vouchery, pokud bychom byli 2 dospělí, jedno dítě 4 roky, druhé dítě necelé 2 roky (ve vlastní cestovní posytýlce).
 Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V tomto případě byste zakoupili 3 vouchery za 3 lůžkové studio a 2leté dítě by bylo bez nároku na lůžko a vybavení studia zdarma. Přesto na cestovní smlouvě musí být uvedeny všechny osoby. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Petra

Dobrý večer,
umíte zajistit dopravu?
Děkuji
 Petra

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V příplatcích uvádíme, že je možné si k zájezdu doobjenat také autobusovou dopravu, cena se odvíjí od nástupního místa. Částku za autobusovou dopravu a ostatní příplatky fakturuje CK při vystavení cestovní smlouvy k zájezdu. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Jarka

Dobrý den mohu se prosím zeptat staci koupit 3× voucher kdyz jsme 2 dospělí a 2 deti 15 a 12 let??? Moc dekuji za odpověď

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Pokud jste 4 osoby, musíte zakoupit 4 vouchery. Co se týká studií, jsou dvou nebo třílůžková, to znamená, že byste si museli objednat 2 dvoulůžková studia. Bohužel se nezmiňujete o termínu, nemohu Vám tedy prověřit dostupnost ubytování. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Petra

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat. Jak by to bylo kdyby jela jedna dospělá osoba a dítě sedm let..Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Každá osoba musí mít vlastní voucher. Cena se tedy odvíjí od termínu, který si zvolíte. Na každé ubytování je nutné mít zakoupeny minimálně 2 vouchery. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Michal

Dobrý den,když pojedeme autem je možný vzít na penziónu pejska.dekuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Je mi líto, ale psa Vám do našich ubytovacích kapacit není možné povolit. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

VERONIKA

Dobry den je možnost malého pejska na penziónu?za příplatek?děkuji napište Veronika

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Je mi líto, ale psa Vám do našich ubytovacích kapacit není možné povolit. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru