Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cirkus Humberto ve Frýdku-Místku: akrobati, klauni i exotická zvířata

4,8 / 5 Cirkus Humberto Frýdek-Místek  (mapa) 509 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Hanka Roháčková

Dobrý den, také by mě zajímala odpověď na podobnou otázku jako měla paní přede mnou… když zakoupím lóži pro sebe, manžela a naše dítě – jak bude zajištěno že budeme sedět sebe ve stejné lóži? A jak dlouho před začátkem se dá jít podívat třeba na zvířata jak to bývá u všech cirkusů? Je to již v ceně vstupu? Děkuji za odpovědi. Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, pro jistotu se můžete obrátit přímo na partnera na tel.: 602 724 872. Jistě se rádi postarají o to, abyste měli všichni stejnou lóži. Určitě Vám rádi odpoví na veškeré další dotazy ohledně samotného cirkusu či představení.
Hezký den, David :)

Eva Palačková

dobrý den, na stránkách cikrusu humberto je patrné, že v 1 lóži sedí 12 osob. (tří řady po čtyřech osobách)
Když se dívám na plánek je celkem 14 loži. Když si koupím voucher, jak je zajištěno místo v lóži. Kupuji si tím například loži konktétní loži a sedadlo, které pak jen vyměním v pokladně, nebo jakým způsobem jsou divaci v ložích či na galeriiích usazování. Kdo dřív příjde? Nebo usazují uvaděčí? Představení je od 17 hod. tak v kolik už lidi pouští dovnitř, aby si obsadili a drželi dobé místa v předních řadách. Děkuji za vysvětlení.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu info@cirkushumberto.com nebo tel.: 602 724 872. Jistě Vám rádi vysvětlí, jakým způsobem řeší usazení obecenstva a zda-li bude lepší přijít dříve. :)
Hezký den, David
Hezký den, David :)

Žaneta Salachová

Dobrý den, chci se zeptat jestli pro svou čerstvě 12-ti letou dceru mám koupit lístek do cirkusu pro dospělého? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, přesně tak, pokud má dcera již 12 let je třeba zvolit dospělou variantu. :) Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru