Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aktivní pobyt v Rakousku: polopenze, finská sauna, spousta výletů a vyžití

4,9 / 5 Aparthotel Versettla Alpy - Rakousko (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Procházková

Dobrý den, vrátila jsem se z Vašeho penzionu přímo nadšená. Nenašla jsem nic, co by se dalo vytknout, jak personálu, stravě i ubytování. Byla jsem u Vás s dcerou a vnučkou, které by si u Vás chtěly v únoru zalyžovat. Byl by to pro ně dárek k Vánocům a proto bych chtěla vědět, kolik by u Vás stál pobyt na 5–6 dní v únoru pro 2 osoby. děkuji za zprávu. A. Procházková

Aparthotel Versettla

Dobrý den, paní Procházková,

jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Prosím kontaktujte nás na e-mailu info@versettla.com s případným termínem na únor. Rádi Vám zašleme nabídku.

Tým Aparthotelu Versettla

Veronika Kálalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v tomto Aparthotelu mluví personál česky nebo slovesky? Děkuji předem za Vaši odpověď. Veronika

Aparthotel Versettla

Dobrý den, paní Kálalová,

ano náš personál hovoří česky.

Přejeme Vám pěkný večer

Tým Aparthotelu Versettla

Jana

Dobrý den. Máte volný pokoj na pět nocí pro 2 dospělé a tři děti ve věku 11, 13 a 16 let kdykoliv v termínu 4.-15.8? A pokud dobře počítám, vychází takový pobyt na 12990kč+doplatek za děti 105E/noc?

Aparthotel Versettla

Dobrý den,

odpověď jsme již zaslali přímo na Váš e-mail.

S pozdravem
Tým Aparthotelu Versettla

ing. Dana Hadrabová

Dobrý den,lze v apartmánu ubytovat 3 osoby a za tu třetí doplatit na místě?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, za další ubytovanou osobu je třeba připlatit až na místě. Přistýlky a dětské postýlky lze umístit pouze do apartmánu. :) Pěkný den, Honza

Aparthotel Versettla

Dobrý den, paní Hadrabová,

dospělou osobu lze umístit do apartmánu na hotelovou pohovku, která má standardní matraci o šířce 170 cm. Doplatek na místě je € 45,– / noc + pobytová taxa € 1,9,– osoba a noc.

Případně můžeme nabídnout apartmán s 2 ložnicemi a obývací částí, který má ložnici s manželskou postelí, ložnici s jednolůžkem a obývací část. Apartmán je s výhledem na hory a balkónem. Příplatek za 3. osobu je € 55,– / noc + pobytová taxa.

S pozdravem
Pavel Juhász

Soukupová

Dobry vecer,na Slevomatu bych rada rezervovala apartman pro 2 dospele a dve deti (10 a 14 let).V systemu zaplatim vasi akcni cenu 10 490 Kc a v hotelu zaplatim za deti (260 EUR) + taxu?Dekuji za potvrzeni.

Aparthotel Versettla

Dobrý večer, paní Soukupová,

nenapsala jste délku pobytu, ale dle doplatku za děti, pokud jste kalkulovala správně, by mělo jít o 4 noci. Pak vše sedí jak píšete a postup je přesně jak píšete.

Budeme se těšit na Vaší rezervaci a návštěvu.

Dobrý večer
Pavel Juhász

Lucie

Dobrý den, šel by za poplatek zařídit pokoj s balkonem?Dě­kuji, Lucie.

Aparthotel Versettla

Dobrý den Lucie,

dvoulůžkové pokoje jsou pouze bez balkónu a nemají výhled na hory. Apartmány jsou s balkónem a s výhledem na údolí a hory.

S pozdravem
Pavel Juhász

Luděk Oktábec

Ještě mám jeden dotaz: nabídky výletů po okolí, jsme starší manželský pár a budeme autem. O výlety na kole nemáme zájem. Zajímáme se o historii.

Aparthotel Versettla

Vážený pane Oktábeci,

pobyt na 1 noc není možné objednat přes Slevomat. Co se týče památek v okolí, tak zde nejsou žádné výrazné památky. Jde o horskou oblast. Památky jsou v dojezdové vzdálenosti 1–2 hod. (Vadúz, Feldkirch, okolí Bodamsee).

S pozdravem
Pavel Juhász

Luděk Oktábec

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik by stál pobyt od 6. 7. do 7. 7. pro dvě osoby a malého 3kg jorkšírka s polopenzí. Mnohokrát děkuji za pomoc. Oktábcová

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel, obě varianty pobytu platí v rámci Slevomatu na 4–8 dní. Ubytovat se na 2 dny tudíž není možné :(
Hezký den, David

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru