Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejvíc cool festival v Praze: zmrzlinový Prague Ice Cream Festival 2019

3,8 / 5 Prague Ice Cream Festival Praha  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Marcel K

Dobry den,
tenhle festival znam, celkem se vydaril ale ja to udelal jinak :)
Proste hloupejsi zaplatej vstupne, ja tam prosel zadarmo, dal zajmavou zmrzlinu i kdyz drazsi a pockal ke konci a ziskal ve 2 lidech zmrzku zdarma, co se rozdavala do vanicek a jeste koupil pak v dalsi varce levne do vanicek :)
Takze hold lidi vam na to skoci, je to stejne jako se vybira na socka Matejskou poust vlez a nasi lidi jim to plati.
Nebojte, takze neco se utrzilo, pokud se zdarma podivam, libi se mi neco, koupim to. Jenze abych se jen mohl podivat, za to mam platit?
Vstup? To urcite! Prijdu zadarmo.

Prague Ice Cream Festival

Dobrý den, děkujeme za pochvalu… Určitě není v našich silách všechny na 100% uhlídat. Věříme, že 109,– Kč (děti, ZTP, senioři ZDARMA) pro většinu lidí zde na Slevomatu není takový problém zaplatit. S pozdravem PICF team

S.

Program zní honosně – jako každý rok, ale v reálu to taková sláva není. Byli jsem už dva roky po sobě, a vždy to bylo trochu jinak. U oblíbených zmrzlinářů fronta minimálně půl hodiny, někde i déle, a čekat tak dlouho v tom vedru na sluníčku je na zdechnutí. Žádné místo k sezení, v celém areálu tak čtyři lavičky na které se člověk nikdy nedostane, a válet se po zemi na pakkétu jako vandrák není moc příjemné, vzláště pro nás starší lidi, a tak to člověk po dvou hodinách postávání raději vzdá a jde domů. Stánek MEC3 vždy těsně pod podiem, kde je takový randál, že prodavačky ani nesliší, jakou chce člověk zmrzlinu!!! Už v jednu jsou ty nejlepší zmrzliny vyprodané… O výhodných cených zmrzliny se dá vážně diskutovat – co je výhodného na kopečku za 30 kč??? Ceny jsou tam úplně stejné jako mají prodejci běžne u sebe na stáncích. A za to se má platt tak drahé vstupné, když si není ani kam sednout??? Myslím že organizátor by se měl hodně zamyslet, a prvně vyšetit takové základní NEDOSTATKY. A sleva 20 kč tady na slevomatu je také k smíchu.

Prague Ice Cream Festival

Dobrý den, místo k sezení se snažíme rozšiřovat. Stejně tak i počet prodejců – zejména mimo pražských, abychom omezili fronty. Ceny si finálně určují prodejci, ale snažíme se vyjednat co nejvýhodnější. Děkujeme. PICF team

Dana

Mohu se zeptat, je v ceně vstupenky? Vzhledem k tomu, že jsem si přečetla hodnocení z loňska, předpokládám, že nic … :(

Prague Ice Cream Festival

Dobrý den, platíte za VSTUP na akci – kompletní program bude jasný cca 14 dní před akcí. Zajistíme inovace, nicméně inspirací budiž program z roku 2018 viz níže… „Pražský nejvíc 🆒❄️ festival! Přijď se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream Festival®️- svátek všech druhů zmrzliny! Není lepší způsob jak zahájit léto☀️! Znovu vás osvěží vaši oblíbení místní i světoví výrobci.
❗Čtvrtý ročník bude také obohacen o skvělý doprovodný program pro všechny věkové skupiny a rozšířené zázemí pro vaše pohodlí. Nově se těšte na báječné workshopy. Samozřejmě nebudou chybět tolik oblíbené soutěže, zmrzliny zdarma, ochutnávky, party stan či dětský zábavní park vč. skákacího hradu, dětského tetování, kreativních účesů, kouzelnické show apod.❗
Nenechte si ujít soutěž o Nejoblíbenějšího zmrzlináře festivalu!
🥇Zlatého, 🥈stříbrného a 🥉bronzového zmrzlináře spolu s perfektními cenami pro hlasující návštěvníky vyhlásí v 17h místostarosta MČ Praha 7 Ondřej Mirovský.
Další zajímavostí bude Cena poroty (Vendula Pizingerová, Jakub Žáček, Dan Krejčík) o nejlepší zmrzlinu (kategorie čokoládová, vanilková, specialita, rolovaná) festivalu.
Diplomy pro vítěze obou soutěží zpracuje kaligrafická umělkyně Perla Oreneta.
POZOR od 10:00 do 12:30 rozdáváme 🍬 Kubova cukrová vata | Prague Ice Cream Festival™ 2018
➡️Program Hlavní podium:
👩🏽‍🍳👨‍🍳 výroba zmrzliny🍦, soutěže MEC 3 – produkty a nápady pro zmrzlinu & cukrařinu, CESK a.s. (celý den)
🎧🎛DJ's: Elastic (10–12:30), Ufi DaMan (12:30–17) Antonie Lechér (17–19)
11:30 kouzelnická 🤡 show Radek a Simona – Magic Duo
🎤12:15 Aiko live 🔈
13:00 tetovací workshop Bez Cirkusu 🤡
14:30 kouzelnická 🤡 show Radek a Simona – Magic Duo
15:30 taneční 💃🏻 vystoupení Školy Ivy Langerové – Blueberries
16:00 taneční 💃🏻 vystoupení Školy Ivy Langerové – Red Roses
17:00 vyhlášení vítězů 🏆 Ceny poroty a Nejoblíbenějšího zmrzlináře (cena diváků)
17:30 losování cen 🎁
➡️Program Workshop Crème de la Crème Prague stan:
výroba čerstvých kornoutků na zmrzlinu (zdarma pro každého)
👛 Pro děti, seniory či zdravotně znevýhodněné zdarma!* Rodinné a studentské slevy.* Pro náročné VIP set "All inclusive“.
Vstupenka umožňuje vstup do areálu, kde si budete moci koupit zmrzlinu za výhodnou cenu od těch nejlepších zmrzlinářů. Umožní vám také soutěžit o báječné ceny. Bude též zajištěn doplňkový prodej kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů, cukrovinek a kvalitního jídla.
Děti do 120cm ZDARMA (při doprovodu)

Senioři nad 70 let a ZTP/P ZDARMA*
Další informace postupně odhalujeme na Instagramu, FB události i na fanpage Prague Ice Cream Festival.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru