Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hloubkové čištění aknózní pleti ultrazvukem včetně aplikace kyselin

Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 104 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Věra

Dobrý den, mám 16-letého syna, který má akné, včetně černých teček. Je pro něj vhodné toto ultrazvukové čištění. Děkuji za odpověď.

Dana Slavíková - kosmetika

Zdravím,

urcite, v pripade potreby docistuji i rucne a je zde i formou kyselinek skvely protizanet, delam akne z 80%,tak bude ve spravnych rukou😊

 Dana

Kateřina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak vypadá pleť po ošetření (zajímá mě především, jestli je nějak zarudlá a případně jak dlouho).

Děkuji za odpověď.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

zacervenani je individualni, nekdo necervena vubec, nekomu docistuji plet a uz se zklidnuje a nekdo potrebuje hodku,dve treba. V kazdem pripade se po uzavreni poru da i vse prekryt make up jiz ten den.Pak take zalezi,zda je na pleti akne. Ale chodi mi klientky od rana do vecera i z prace si odskakuji,tak nebojte😊Jinak jsem i vecery, vikendy, tak i tak se to da vymyslet.

Krasny den

Dana S

Hedvika Menhardová

Dobrý den,bylo by prosím možné zpřístupnit i nějaké červnové termíny? Děkuji moc

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

zverejnuji pouze tyden dopredu i z kapacitnich duvodu,to stiham uhlidat. Vzhledem k tomu,ze mam i svou klientelu bohatou, nezvladla bych hlidat pri kazdem objednani sve klientky,ze musim zde terminek smazat. Neni problem ale,kdyz mi napisete, neb zavolate a domluvime se, termin Vam bloknu jiz dopredu, pokud akce bude bezet i v cervnu. Coz predpokladam,ze ano😊

Dekuji za dotaz

 Dana

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

zverejnuji pouze tyden dopredu i z kapacitnich duvodu,to stiham uhlidat. Vzhledem k tomu,ze mam i svou klientelu bohatou, nez ladla bych hlidat pri kazdem objednani sve klientky,ze musim zde terminek smazat. Neni problem ale,kdyz mi napisete, neb zavolate a domluvime se, termin Vam bloknu jiz dopredu, pokud akce bude bezet i v cervnu.

Dekuji za dotaz

 Dana

Alena

Dobrý den, ptala jsem se na alginátovou masku.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

I alginatova maska je od Larens,jak jsem psala😊 Alginat ale v teto akci cisteni pleti ultrazvukem neni, ten byl u chem.peelingu. Ale na prani se da udelat vse.

Krasny den

 Dana

Alena

Dobrý den,

jakou značku alginátové masky používáte při ošetření? Děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pekny den,

pracuji s kosmeceutiky Larens.

Krasny vikend

 Dana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru