Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

13 balíčků od největšího poskytovatele zážitkové střelby pro 1 i 2 osoby

4,6 / 5 NKTEAM shooting (15 poboček) Žďár nad Sázavou  (mapa) 1 479 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alča Vodičková

Dobrý den vsechny vouchery platí jen do 30.9? Co jsem se tak dívala na střelnice kam by jsme mohli dojet tak nikde není cely srpen ani září volno takže je zbytečné to kupovat jestli to dobře chapu ? Děkuji

NKTEAM shooting

Dobrý den

Na září se budou termíny ještě přidávat a to 8.7.
Dnes o půlnoci vybíhá nová akce s platností do konce listopadu.

Petr Novák

Monika Sedlackova

Dobrý den, u balíčku Junior, je možné, aby si náboje rozdělili 2 osoby mezi sebou?

NKTEAM shooting

Dobrý den

Tento balíček je určen jen pro jednu osobu, tudíž dělit nelze.

Petr Novák

Veronika Beutelova

Dobrý den chtěla bych koupit manželovi balíček za 749 Kč a jsme s Olomouce šlo by někde poblíž domluvit střelnici ať to nemáme moc daleko a taky by si vzal sebou kamaráda ale on jak to uvidí určitě by chtěl taky kolik by to stálo na té střelnici přikoupit a ve vaší nabídce jsou vypsané zbraně kdyby třeba z některých nechtěl mohl by si vybrat jiné a kdyby to nestihl si zarezervovat šlo by voutcher prodloužit děkuji mockrát za odpověď

NKTEAM shooting

Dobrý den

Střelnici využíváme v Olomouci a v Křelově. Na střelnici je možné dokoupit a to balíčky v cenách od 800,– . Zbraně je možné dokoupit na střelnici. Prodloužení je možné.

Petr Novák

Radek Hloupy

Dobrý den. U balíčku super výběr o jaké zbraně tzv švédský stůl se jedná..Muzete mi poslat seznam. Děkuji.

NKTEAM shooting

Dobrý den

Jedná se o zbraně z ostatních balíčků plus dalších 30 zbraní, které jsou momentálně na střelnici.

Petr Novák

Gabriela Píchová

Dobrý den,
co všechno obsahuje balíček kromě zbraní a nábojů? Jsou tam zahrnuty i pomůcky (sluchátka,..), služby instuktora, případně i fotky či video? Děkuji Píchová

NKTEAM shooting

Dobré ráno

Balíček obsahuje vše co potřebujete ke střelbě. Zbraně, střelivo, pronájem střelnice, instruktora, sluchátka,brýle, terče atd. Fotografie si můžete, dle instrukcí, udělat sami.

Petr novák

Kaaata

Dobrý den. Chtěla bych si voucher objednat. Ale chtěla bych zaplatit po převzetí voucheru na poště. Ne platební kartou přes internet. Je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel, takto voucher zaplatit nelze. Na výběr máte z variant platební katrou online, peněženkou Masterpass, přes platební portál Twisto, bankovním převodem nebo hotově na pobočce Moneta. Voucher zasíláme vždy po připsání platby na náš účet. Krásný den, Míša :)

Mirek

Dobrý den,
mohu od Vás obdržet kontakt na nějakou „slušnou“ kompetentní osobu, se kterou si mohu domluvit prodloužení termínu splatnosti 1 ks voucheru a přikoupení voucheru pro další osobu? (vhledem k naplněnosti vypsaných termínů pro mně dostupných střelnic volím raději tento způsob)
Nedávno jsem telefonoval s nějakým pánem na vaší lince, který očividně neměl „svůj den“ jen proto, že jsem ho obtěžoval, protože jsme si nerezervovali včas a s předstihem. Důvody pominu. Nevím, jaký máte ke klientům přístup na střelnici, ale rozhodně byste měli zaplatit svým zaměstnancům kurz komunikace, třeba zde na Slevomatu :)
Další dotazy:
Je možné po domluvě využít i vlastní zbraň a střelivo? Je možné, aby střílela i třetí osoba? (rád bych vzal s sebou i syna). Abych předešel dalším nesrovnalostem a útokům – ano, umím číst, vím, co je uvedeno na voucheru, přesto je možné téměř vždy se domluvit. Podmínky akceptuji.
Děkuji za odpovědi.
Hezký den. Mirek

NKTEAM shooting

Dobrý den
Prodloužení provedete na stránkách: https://www.strileni.com/cz-formulare-26.html
Vlastní zbraň NE. Střelnici si pronajměte v termínech kdy nevyužíváme pro klienty Slevomatu. Třetí osoba si samozřejmě může dokoupit na místě.

Petr Novák

Knitlová Anna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda daní instruktoři umí anglicky. Chtěla bych věnovat balíček jako dárek, ale bohužel daná osoba mluví a rozumí pouze anglicky. Děkuji za odpověď :)

NKTEAM shooting

Dobrý den

Při akci je na střelnici vždy někdo kdo hovoří AJ. Takže není problém.

Petr Novák

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné některou ze zbraní v balíčku vyměnit, případně si ji připlatit. Chtěla bych tento voucher darovat a už předem vím že dotyčný by si rád vyzkoušel pušku M16 jako porovnání k AK47. Nevím ale, jestli je na střelnici vůbec k dispozici. Předem děkuji za odpověď

NKTEAM shooting

Dobrý den

Je to možné.

Petr Novák

Libor Stepanek

Dobrý den,

více než měsíc před koncem platnosti voucheru jsem psal žádost o prodloužení voucheru na info@strileni.com (termíny na červen byly plné). Bohužel po více než 10 dnech mi nepřišla odpověď, pokud se snažím volat na uvedené číslo tak nikdy nedojde ke spojení, na lince je pouze „plechová huba“ a není možné se nikomu dovolat. Nechceme o voucher přijít, je možné z Vaší strany kontaktovat společnost aby se nám případně ozval na libor.stepanek1@gmail.com nebo 606 097 765?
S přáním hezkého dne
Libor Štěpánek

NKTEAM shooting

Dobrý den pane Štěpánku
Na váš e-mail jsme odpověděli hned v pondělí 3.6. 8:45 hod. Podívejte se prosím do spamu. Na tuto skutečnost upozorňujeme, že gmail.com některé zprávy směřuje do spamu. Druhý email jste psal včera ve 22:00 na ten Vám odpovědí během dopoledne. U telefonního spojení vyčkat na přepojení.
S úctou Petr Novák

Pavel Sommer

Dobrý den,

koupil jsem manželce variantu „Průřez světem zbraní Mini – 7 zbraní a 36 nábojů“. Z popisu jsem nejprve pochopil, že můžeme střílet oba. Po zakoupení je, ale u konkrétní varianty napsáno, že mohu pouze přihlížet. Platí tedy druhá možnost? Nebo je možné se případně nějak domluvit? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, jedna další osoba se může zúčastnit jako nestřílející divák (doprovod). Hezký den, Simča :)

Daniela Nováková

Dobrý den, chtěla bych zakoupit voucher pro svého muže ke 40. narozeninám. Platnost je, podle stránek, do 30.9.2019. Co když do tétodoby voucher nestihne využít? Přes prázdniny budeme pryč a září je docelá krátké… Děkuji za odpověď.

NKTEAM shooting

Dobrý večer
V září bude dost termínů (vypisovat se budou již 28.6. Po dohodě je možné i prodloužit .
Petr Novák

Mája Bludička

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, jestli je v nabídce výběru zbraní v balíčku „Super výběr – Balíček Profi – 8 zbraní a 60 nábojů“ k dispozici i útočná puška M4A1. Zároveň bych se chtěla zeptat, jestli je možné, abychom si nabízených 60 nábojů rozdělili mezi dva střelce.
Předem moc díky za odpovědi.

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Vybírat můžete z více než 90. zbraní. M4A1 (její klon je v nabídce). Balíček je pro jednu osobu.

Petr Novák

Ondřej

Dobrý den,
je možné koupit například ten levnější balíček za 750 Kč, a když by to dotyčného bavilo tak přikoupit vyzkoušení dalších zbraní a střeliva. Nebo doplatit rozdíl od balíčku 750 na balíček 1500 dle zájmu?

díky

 O.

Slevomat.cz

Dobrý den, zde záleží na individuální domluvě s naším partnerem. Případné doplacení na místě by už však nebylo v rámci výhodné nabídky na Slevomatu.
Hezký den, David :)

Monika Forejtová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda by bylo možné vytvořit balíček pro tři. Chtěla bych obdarovat sveho přítele a jeho kamaráda a take bych se ráda se zúčastnila i když zbraním vůbec nerozumím a střílet neumím.
Děkuji za odpověď Monika Forejtová

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Je to možné. Zavolejte si na 722198635.

Petr Novák

Kristýna Havlová

Dobry den, nejvice me zaujal balicek Junior. Chtela bych to koupit jako darek pro kamaradku k narozeninam. Je ji 26let, je to nejaky problem nebo voucher je omezeny na vek, kdyz se balicek jmenuje junior?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, balíček junior není nijak věkově omezen je tedy vhodný i pro kamarádku, které je 26 let. Hezký den, Simča :)

Bednář Radek

Dobrý den, dá se objednat čistě jen odstrelovacky aspoň tak na 400 až 500 metrů, a v jakých druhu zbraní, jedná se nám o optické zaměření, druh střely, vliv větru, snos střely, jednoduše řečeno pozice odstrelovace, dě­kuji

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Zavolejte si na 722198635 tam je možné domluvit jiné akce.

Petr Novák

Veonika Chrastová

Dobrý den, je možné na balíček Platinum,střílet ve dvou i na střelnici v Tisnově?Chtěla bych to jako dárek pro manžela a syna.Děkuji Veronika

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Zavolejte si na 722198635 zde je lepší domluvit alternativy.

Petr Novák

Marek Mady

Zdravím měl bych dotaz jestli se u vás dají využít k zaplacení firemní benefity.. Konkrétně sodexo… Předem děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, ano je to možné. Všechny informace se dozvíte na našich stránkách pod odkazem Cafeteria: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Pěkný den, Honza

Šárka Krystlová

Dobrý den. Na 6 zbraní a 33 nábojů v jednom balíčku Start se mohou prostřídal dva strelci? Nebo smí střílet jen jeden a druhý koukat? Děkuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, děkujeme za Váš dotaz. Právě jsem hovořil s naším partnerem a je možné se domluvit na tom, že se budou střídat dva střelci. Avšak nejsem si jistý, jak to je přímo u tohoto balíčku. Partner Vám vzkazuje, že se mu máte ozvat na jeho telefonní číslo: 722 198 635 a pokusí se Vám vyjít vstříc. :)
Hezký den, David

Patrik D.

Dobrý den,
můžeme být dva střelci na tento balíček: Průřez světem zbraní Mini – 7 zbraní a 36 nábojů? Samozřejmě si nějaké náboje ještě přikoupíme.

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Patriku, ano, můžete přijít ve dvou, všechny balíčky jsou koncipované pro 1 nebo 2 osoby. Pěkný den

Michal K.

Dobrý den, Prosím jak provedu storno rezervace termínu dne 21.4 na střelnici v Placy? Děkuji za odpověď

NKTEAM shooting

Dobrý den

Viz potvrzovací email.

Petr Novák

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru