Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Startuje RunTour 2019: zaběhněte si 3, 5 či 10 km v Praze – i Slevomat Run

4,9 / 5 RunTour RunTour - Praha (mapa) 141 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavlinka

Chtěla bych vzít s sebou na 3km běh pětiletou dcerku. Má mít vlastní registraci? Děkuji.

RunTour

Hezký den, ano, každý závodník musí mít registraci. 3 km distance je rodinný běh a i děti jsou zdě brány jako klasičtí závodníci. Přeji krásný den, Nikol.

Tomáš Vystavěl

Dobrý den, chtěl bych se přihlásit na 3 km, ale mám po operaci nohy, nicméně do října budu v pohodě. I tak se chci zeptat, jestli se to dá střídavě běžet i chodit. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, ano dá, je to to čistě na Vás a vašich možnostech. Důležité je dostat se do cíle. Hezký den, Simča :)

Antonín Vytásek

Dobrý den jak to mají děti jednomu je 9 let a druhý necelé 2,muze mít jako doping golfky? 😀

RunTour

Hezký den, ano, může :-) jen vás poprosíme, abyste si s nimi stouply na konec startovního pole – kvůli bezpečnosti. Děkujeme!

Josef Turek

Mohu se zeptat co je na nabídce tak speciálního? Nabízené ceny startovného jsou aktuálně úplně stejné jako oficiální na webu RunTour :-DDDDD

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, cena na startovném je skutečně stejná. Oproti nákupu jinde však nabídku můžete uhradit ze zaměstnaneckých benefitních bodů nebo za kredity. Navíc jako bonus za nákup na Slevomatu dostanete nápoj Isostar (k vyzvednutí na stánku Slevomatu s platným kódem voucheru), 10% sleva na merch (slevu je možné využít pouze v místě závodu, platí do vyprodání zásob a vztahuje se pouze na 1 ks; na voucheru najdete heslo, které je při nákupu potřeba uvést). Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru