Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jděte lásce naproti: seznamovací večer pro nezadané ženy a muže

4,5 / 5 SmartDating Praha - Nové Město  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
helen p

Abyste treba nedojeli na definovani kategorii, zen DO urciteho veku a muzu NAD urcity vek. Muzi pod 37 a zeny nad 35 jiz patrne neexistuji/nemate.

SmartDating

Zdravíme Vás,

Helen, v každé věkové kategorii evidujeme různý zájem protějšků a proto vypisujeme jen ty kategorie, u kterých máme jistotu, že volný termín u nás naleznete a není již plně obsazený, tedy že budete mít také možnost voucher uplatnit. Cena je volena dle obsazenosti termínů. Nejlépe se to dá přirovnat k tanečním kurzům (kde bývá také cena odlišná pro dívky a chlapce).

To, že v různém věku je odlišný zájem mužů i žen navštěvovat naše akce, je zcela přirozené. A protože i my potřebujeme dorovnat nevyrovnaně obsazované termíny protějšky, proto volíme cenu dle aktuální potřeby mužů a žen účastnit se našich akcí, protože naším i vaším zájmem jistě je, aby na seznamovací akci byl stejný počet mužů i žen a všichni měli možnost poznat stejný počet protějšků. :-)

Nemělo by smysl a ani by to od nás nebylo fér nabízet vouchery v určitých kategoriích, které jsou měsíce dopředu obsazené.

Za tým Smart Dating
Jarmila

jarmila s

Vase cenova kalkulace mne rozesmala. Jedna tricatnice za cenu dvou dvacatnic, dvacetilete mladiky vubec nebrat, a u muzu nad 45 uz cena opet klesa. Mohu se zeptat, z ceho vychazi Vase prapodivna cenotvorba?

SmartDating

Dobrý den Jarmilo

V každé věkové kategorii evidujeme různý zájem protějšků a proto vypisujeme jen ty kategorie, u kterých máme jistotu, že volný termín naleznete a budete mít možnost voucher uplatnit. Cena je volena dle obsazenosti termínů. Nejlépe se to dá přirovnat k tanečním kurzům, protože i my potřebujeme dorovnat protějšky a proto volíme cenu dle potřeby vyrovnat počet mužů a žen, protože našim cílem je nabídnout oběma pohlavím stejný počet partnerů.

Za tým Smart Dating
Jarmila

Lenka Jarešová

Dobrý den, chybí mi tu kategorie pro ženy nad 40let.

SmartDating

Dobrý den
Akcí v této věkové kategorii nyní nemáme, ale sledujte nás i Slevomat, třeba něco v budoucnu vymyslíme 😊
Prima den!
Za tým Smart Dating
Jarmila

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru