Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si svou originální fotoknihu ve formátu A4

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 893 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Veronika Tomášková

Dobrý den ještě jednou,
obávám se, že mi zakoupený počet stránek nebude stačit. Jak je to s přidáváním dalších stránek a doplácením? Když jsem objednávala před cca půl rokem, mohla jsem, tuším, přidat max. do 150 stránek. Změnilo se od té doby něco? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
maximum stran je 156. Strany navíc nad Váš voucher si opět u nás doplatíte. Pokud budete mít zájem o větší počet stran, vyrábíme fotoknihy z kovovým hřbetem, který umožňuje až 300 stran. Jedná se o fotoknihy K05 a K10.

Veronika Tomášková

Již jsem se do online aplikace zaregistrovala ale nevím jak dál začít nový projekt. Poradíte mi prosím? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
nejprve si prosím na našich stránkách zvolte produkt, který chcete vytvářet. Poté se přihlásíte a budete pokračovat ve vytváření. Pokud budete mít problém, kontaktujte nás na info@mcl.cz.

Veronika Tomášková

Dobrý den,
lze vytvářet v online aplikaci na více počítačích? Že bych doma z počítače poslala fotky a dále vytvářela v práci ve volných chvílích? A je online aplikace náročnější a jsou v ní stejné možnosti a efekty? Objednávám u Vás již po několikáté a zatím jsem vždy vytvářela ve stažené aplikaci, tudíž s online aplikací ještě zkušenosti nemám. Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
určitě se můžete k online aplikaci přihlásit i z jiného počítače. Online aplikace nemá stejné možnosti jako stažený program. Zkuste se přihlásit a mrknout, jestli Vám bude Online aplikace také vyhovovat.

Kateřina Niesnerová

Dobrý den, je možno objednat několik různých fotoknih na jedno poštovné? Pokud ano, jak to v systému provést? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den,
náš systém objednávky automaticky slučuje, pokud je pošlete za sebou do 24 hodin na zcela stejné údaje (adresa, způsob dopravy).

Magda Zavodska

Já myslela PŘÍMO z mobilu, bez použití počítače. Počítač doma nemám.

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo, ano i tak je to možné. Celá fotokniha se dá sestavit pomocí mobilního telefonu v online aplikaci (http://fotoknihy-mcl.cz/nova-online-aplikace-na-fotoprodukty/). Pro pohodlnější orientaci v online aplikaci pro Vás zde máme i návod (http://fotoknihy-mcl.cz/files/23_navodtaopix.pdf). Hezký den, Simča :)

Magda Závodská

Je možno fotky poslat i z mobilu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo, ano je to možné fotoknihu si sama sestavujete na počítači, takže je možné si fotografie z mobilu stáhnout do počítače a poté je použít ve fotoknize. Hezký den, Simča :)

Michaela Cizlerová

Prosím, je možné vytvořit knihu s jiným počtem stránek a tyto stránky doplatit samostatně (konkrétně mi jde o 40 stran). Předem moc díky za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
určitě je možné vytvořit si více stránek, které Vám budou dodatečně zaúčtovány.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru