Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylová dovolená nedaleko Sedlčan: pohoda s polopenzí, vínem a výlety

4,2 / 5 Penzion Strnadovský mlýn Střední Čechy (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva Drymlová

Je mozno se k vam dostat vlakem nebo autobusem?

Penzion Strnadovský mlýn

bus zastávka Dobrošovice, nejbližší vlak jsou Heřmaničky… cca km vzdušnou čarou ale jsou tam pripoje na bus do Prčic pak je to už jen 4 km

Klára Mlynáriková

Dobrý den, máte v období od 21.-26.7. volnou dětskou postylku? Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, ohledně této informace se, prosím, obraťte přímo na hotel na e-mailu mlyn@strnadovskymlyn.cz nebo tel.: 724 120 714. Hezký den, David :)

Jaromíra

Dobrý den,
rády bychom k Vám jely 4 maminky se 4mi dětmi do 3 let a 2mi staršími. Chápu dobře, že by nám stačily 2 vouchery + doplatit za 2 starší děti?
Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaromíro, příplatek za děti od 3 let do 14,9 let je 580 Kč/noc s polopenzí. Starší dítě se již počítá jako dospělá osoba. Proto záleží kolik je zbývajícím dětem let. :) Pěkný den, Honza

Klára Mlynáriková

Dobrý den, je tento pobyt vhodný pro 2.leté dítě? Chceme jet od 22.6.-30.6.19 s malým pejskem, stačí 5 dní, máte volný termín v tomto období? děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :)
S dalšími dotazy se můžete obrátit přímo na penzion na telefonním čísle: 724 120 714.
Hezký den, David

Jana

Dobrý den,máte volný termín od 28.5do30.5 pro 2dospělé a jedno 5tileté dítě?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na tel. +420 724 120 7­14 nebo na e‑mailu mlyn@strnadovskymlyn.cz. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Do poznámky stačí zadat variantu s dítětem. Pěkný den, Honza

Zuzana

Dobrý den, chci se zeptat, chtěli bychom k Vám se synem v termínu od 14.7. do 19.7. Jela bych já sama se synem 4roky a kamarádka s dcerou 5 let a půlročním miminkem. Stačí nám každé voucher pro dvě dospělé osoby?? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, ano je to přesně tak jak píšete, každé z vás bude stačit jeden voucher pro dvě dospělé osoby. Hezký den, Simča :)

Miloslava Hovorková

Dobrý den, úplně náhodou jsem objevila nabídku na dovolenou na vašem kouzelném statku. Od 13. 7. 2019 budu týden hlídat vnoučata. Prosím, měli byste pro nás ještě ubytování ( babička + 2 děti do 15 let). ? Moc děkuji za odpověď. Hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloslavo, volné termíny jsou od 14.7. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Stačí Vám koupit jeden voucher pro 2 dospělé osoby s tím, že jedno z dětí bude pokládáno za dospělou osobu a druhé dítě do 14,9 let má pobyt za příplatek 580 Kč/noc s polopenzí. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru