Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úklid bez starostí: Robotický vysavač Symbo D300 s funkcí mopu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Andrea P.

Dobrý den, je vysavač schopen překonat práh, který je asi 0,5 cm vysoký nebo jezdí jen po jedné místnosti a pak se musí přemístit? Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Andreo, práh o výšce 0,5 cm by měl překonat. Přeji pěkný den, Bára.

Barbora Korbelova

Dobry den, deti maji pohazene kousky lega v hracim koute v mistnosti. Jaka je sance, ze ho vysavac pozre? Jelikoz kout neni nijak ohranicen. Dekuji za odpoved.

Robotický vysavač

Dobrý den Barboro, záleží na velikosti předmětů, pokud jsou menší než nasávací otvor, tak je vysavač vysaje. Přeji pěkný den.

Milan Veselský

dobry den ,chci se zeptat pokud mam v mistnosti mix lino a koberec tak jestli je vysavac schopny vyject na koberec a zpet na lino aby se mi o koberec nezastavil a nejezdil jen po line. diky za odpoved

Robotický vysavač

Dobrý den Milane, tento robotický vysavač je určený na tvrdé podlahy. Na koberci nemusí fungovat správně. Pokud máte zájem, napište nám na online chat na našem webu roboticky-vysavac.cz a s výběrem vhodného robota Vám rádi pomůžeme. Přeji pěkný den, Bára.

Zatloukalová

funkce mopu funguje i na mokro či pouze na sucho?

Robotický vysavač

Dobrý den, mop funguje za sucho. Přeji pěkný den, Bára.

Martina Stráská

Dobrý den,
Lze tento robotický vysavač řídit přes telefon? Jsem např na dovolené,nikdo není doma a chci mít uklizeno než dorazím. Mohu ho zapnout na dálku?
 Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Martino, u tohoto vysavače to bohužel nelze. Doporučila bych Vám jiný model s touto funkcí: https://www.roboticky-vysavac.cz/symbo-xbot-5-pro. Přeji pěkný den, Bára.

Zdeněk Svěžen

Dobrý den,
má tento robotický vysavač možnost nějaké virtuální zarážky? Máme schody a nerad bych, aby se vysavač zřítil.
Jak vysává – náhodně cik-cak nebo má nějaký algoritmus, jak pokrýt celou podlahu?

Robotický vysavač

Dobrý den Zdeňku, virtuální zarážku nemá, ale má senzory proti pádu, takže ze schodů nespadne. Jezdí náhodně. Pokud místnost není příliš velká, vysaje téměř celou podlahu. Přeji pěkný den, Bára.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru