Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vodní malování: kreslicí podložky, vybarvovací trička a fixy na vodní bázi

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Aneta

Dobrý den,
ta trička jsou vždy jen v jedné velikosti? Jaké velikosti to plus mínus odpovídá? Nepouští barvy potem? Může se obarvené tričko prát v pračce spolu s dalším oblečením? Z jakého materiálu je tričko? Dá se barvami malovat i po oblečneí z jiných materiálů? Předem děkuji.

Jedinecnedarky.cz

Dobrý den, ano trička jsou v jedné velikosti – uveden je věk 8 – 12 let, ale je to velmi individuální – proto uvádíme rozměry a ne věk dítěte. Tričko je vyrobeno z bavlny. Fixy můžete použít i na jiná bavlněná trička. Výrobce uvádí, že je možné prát spolu s dalším oblečením, ale my doporučujeme prát samostatně.
S pozdravem,
tým jedinecnedarky.cz

Věra G.

Dobrý den, pokud bych si zboží objednala dnes přes Zásilkovnu (3 prac.dny), bude zásilka doručena v pátek? potřebovala bych to jako dárek v sobotu..

Jedinecnedarky.cz

Dobrý den, pokud dodáme balíček přepravci do 10hod dopoledne, ještě týž den ho posílají do cílové výdejny. Pokud bychom ho podali nejpozději ve čtvrtek, je pravděpodobné, že v pátek bude připraveno k vyzvednutí, ale my to již garantovat nemůžeme. Jakmile balíček předáme, již nijak dobu doručení bohužel neovlivníme.
Děkujeme za pochopení,
pěkný den
tým jedinecnedarky.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru