Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Rodinný pobyt v Harrachově: jídlo, relax i koloběžky a lesnické muzeum

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Skicentrum Harrachov (mapa) 580 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Věra Valášková

Dobrý den ,chci se zeptat je wellness (vířivka a sauna) soukromý.A jestli máte volno v termínu 25.10. – 27.10.2019 pro dvě dospělé osoby.děkuji Valášková

Hotel Skicentrum

Dobrý den, relax není privátní. Současně může jít najednou až 6 osob. V termínu 25.10. – 28.10.2019 je hotel již plně obsazený a další rezervace tak není možná. Děkujeme za pochopení.

Kateřina Teprtová

Dobrý večer,
dnes jsem zakoupila voucher do Hotelu Skicentrum od 18.8. na 2 noci. Omylem jsem zakoupila variantu pouze se snídaní a chtěla jsem i s polopenzí. Jakým způsobem lze večeři doplatit?
Děkuji K. Teprtová

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, v těchto případech je nejlepší kontaktovat přímo hotel a domluvit se individuálně. Krásný den, Míša :)

Veronika Kovářová

Dobrý večer, máte prosím volný pokoj na víkend 16.8.-18.8. včetně přistýlky pro 4lete a 6lete dítě? děkuji Kovářová.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, ano v tomto termínu je ještě dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami volný.

Jana

dobrý den,chtěla bych se optat na volný termin 6.8 2019=9.8.2019­.2 dospělí 2děti-vek 7let.4roky.děkuji za odpoved Jana K.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, je nám líto, ale hotelová kapacita je v tomto období již zcela vyprodaná a další rezervace tak není možná. Děkujeme za pochopení.

Tomáš Trnka

Dobrý den, chci se informovat, zda máte volný čtyřlůžkový pokoj pro dva dospělé a dvě děti (11+13) v termínu 5.8.-8.8. Děkuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den, v tomto termínu je ještě poslední dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami volný. Čtyřlůžkové pokoje na hotelu bohužel nemáme.

Radek

Dobrý den – chci se zeptat jestli máte volno v termínu 1.8.-5.5. – dva pokoje s přistýlkou. Dě­kuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den, je nám líto, ale hotel je v tomto termínu již plně obsazený. Děkujeme z pochopení.

Lucie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je možné rezervovat termín a pobyt zaplatit až na místě. Děkuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den,vždy je zapotřebí pobyt zakoupit a zaplatit zde u Slevomatu. Na místě se platí pouze případné doplatky za děti, psy a městské poplatky.

Novakova

Dobry den, chtela bych se zeptat na moznost ubytovani v pokoji rodiny se tremi detmi (8, 3, 2 roky) a na castku za deti. Dekuji.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, je nám líto, ale pokoje pro 5 osob na hotelu nejsou. Jediná varianta je, že zakoupíte 2 vouchery a budete mít 2 pokoje vedle sebe. Děkujeme za pochopení.

Lucie-David Gaborčíkovi

Dobrý den chci se prosím zeptat na kolik mne vyjde pobyt od 4.8–10.8 pro dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 14 a 11 let předem děkuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den, je nám líto, ale Vámi vybraný termín je již vyprodaný a rezervace není možná. Pobyt na 6 nocí je možný nejdříve od 11.8. – 17.8.2019. Doplatek za každé dítě je 390,– Kč za noc včetně všech služeb obsažených v konkrétním balíčku. Za obě děti byste za 6 nocí dopláceli 4.680,– Kč

Stefanie Řezáčová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,kolik bych platila za dva dospělé a děti 11a 9let,a zda máte volný termín od1.8 do 4.8 2019dekuji moc Řezáčová

Hotel Skicentrum

Dobrý den, je nám líto, ale Vámi vybraný termín je již vyprodaný a rezervace není možná. Děkujeme za pochopení.

Michaela Panáčková

Dobrý den, prosím tedy o rezervaci 1 dvoulůžkového pokoje s přistýlkou na termín neděle 21.7. až čtvrtek 25.7 na(4 noci)­.Pojedeme na 2 x vouchery za 2.790czk celkem tedy za 5.580.Bude 1 dospělá osoba a dvě děti( 3 a 6 let). Dítě 6 let bude jako druhá dospělá osoba a dítě 3 roky bude v rámci balíčku zdarma, je to tak? V kolik hodin je možný nástup k pobytu? Čísla voucherů zašlu až mi příjdou na email.
Děkuji
Michaela Panáčková

Hotel Skicentrum

Potvrzení Vám přijde na Váš email. Rezervace se neřeší přes diskusní forum. Děkujeme za pochopení

Michaela Panáčková

Dobrý den, Chtěla bych si u vás objednat ubytování na základě voucheru. Ubytování by bylo pro 1 dospělou osobu a 2 malé děti (3 a 6 let). Ubytování bychom chtěli na 4 nocí příjezd v neděli 21.7. odjezd ve čtvrtek 25..Je v tomto termínu volný nějaký pokoj s přistýlkou nebo jak říkala paní recepční bez sifony dvoulůžkový?Můžeme pobyt uhradit flexi passy Děkuji a krásný den Michaela Panáčková

Hotel Skicentrum

Na tento dotaz již bylo odpovězeno.

Michaela

Dobrý den,
Chtěla bych si u vás objednat ubytování na základě voucheru. Ubytování by bylo pro 1 dospělou osobu a 2 malé děti (3 a 6 let). Ubytování bychom chtěli na 4 nocí příjezd v neděli 21.7. odjezd ve čtvrtek 25..Je v tomto termínu volný nějaký pokoj s přistýlkou nebo jak říkala paní recepční bez sifony dvoulůžkový?Můžeme pobyt uhradit flexi passy
Děkuji a krásný den Michaela Panáčková

Hotel Skicentrum

Dobrý den, v termínu 21.7. – 25.7.2019 je ještě poslední dvoulůžkový pokoj s přistýlkou volný a voucher si můžete koupit. Pokud chcete ale voucher uhradit flexi passy, musíte kontaktovat zákaznickou linku Slevomatu.

Jan

Dobrý den, měli bychom zájem o ubytování v termínu 23.-27.8. (5 dní, 4 noci). Jsme dva dospělí a dvě děti (3,5 a 1,5 roku). Stačí tedy v tomto případě do poznámky při objednávce děti dopsat? Je u Vás možnost pro mladší vypůjčit dětskou postýlku (tedy 1 přistýlka a 1 dětská postýlka)? Pokud dobře počítám, celková cena bude 5790 Kč. Bude v tomto termínu takto volno? Velice Vám děkuji.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, pobyt ve Vámi poptávaném termínu je ještě dvoulůžkový pokoj s přistýlkou k dispozici. Pokud chcete i postýlku, uveďte tento požadavek při rezervaci a postýlku Vám zdarma připravíme. Hezký den

Jitka Vadkertiova

Dobrý den, ráda bych jela dospělí+ 2 leté dítě + mimino. Jaké jsou možnosti? Děkuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den, děti do nedovršených 3 let nemají nárok na lůžko ani stravu, ale můžeme Vám na pokoj zdarma připravit dětské postýlky. Postačí tento požadavek uvést do rezervace.

Daniel Vachtarčík

Dobrý den,
Chci se zeptat, jak je to s případnou bezlepkovou dietou.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, jelikož v rámci polopenze jsou večeře výběrem z 5 jídel, věříme, že se vždy najde něco i pro bezlepkovou stravu. Hosté si jen sebou vozí vlastní pečivo na snídaně.

Věra

Pobyt pro dva, dvě noci za 2199,–. Jela bych sama (dospělý + 2 děti tři a deset let.) Stačila by takto rezervace pro dvě děti? Nepotřebuji žádné přistýlky a nic navíc. Děkuji za odpověď. Pobyt 19–21.7 bude volný?

Hotel Skicentrum

Dobrý den, voucher stačí pro 1 dospělou osobu a dvě děti. Cena 2.199,– Kč je za pobyt pouze se snídaní, možná byste si měla ještě rozmyslet, jestli by pro Vás přeci jen nebylo lepší koupit pobyt s polopenzí. Hezký den.

Petr

Dobrý den, nabídka je pro dvě osoby. Kolik by se připlácelo za další osobu (18-letá dcera)?

Hotel Skicentrum

Dobrý den, Každá další osoba na 15 let platí polovinu z ceny konkrétního balíčku. Chceme Vás jen upozornit, že máme pouze
standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Přistýlka je rozkládací křeslo ca. 170 cm velké a je proto na Vás zvážit, zda bude i pro Vaši dceru vhodné. Hezký den.

Romana

Dobrý den,
je možné mi prosím zkalkulovat pobyt na 3 noci (2 dosp. +3 děti ve věku 8, 8 a 6let?
Předem děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, balíček na 3 noci stojí pro dvě osoby 3 219 Kč. Dítě od 3 do 14,9 let je za 390 Kč / noc vč. všech služeb varianty. Za tři děti na tři noci Vás to vyjde na 3 510 Kč. Celková cena pro všechny by tedy byla 6 729 Kč. Krásný den, Míša :)

Václav Oborník

Dobrý den, je možné v den odjezdu nechat věci i po checkoutu v nějaké úschovně a mít tak i poslední den možnost podniknout výlet po okolí?

Předem děkuji za odpověď.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, věci si i po checkoutu můžete zanechat na recepci hotelu.

Mari

Dobry den, na 7noci je to s 2 detma(10 a 8let) 8490+ (390×2)x7=13.950Kc? Deti v tom teda maji polopenzi i vsechny vyhody nabidky(1obed, vstupenka na lanovku…)? Dekuji.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, balíček není na 7 nocí, ale na 7 dní, což je 6 nocí. Za děti tedy zaplatíte 2 × 390 × 6 nocí = 4.680,– Kč. Celková cena pak bude 13.170,– Kč. V ceně doplatku za děti jsou všechny služby obsažené v balíčku. Hezký den

Jitka Moravcová

Dobrý den,
chceme si na pobyt vzít psa, musíme to psát do požadavku před rezervací, nebo stačí až při nástupu na recepci?

Děkuji.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, psa je lepší nahlásit při rezervaci. Hezký den

Markéta

Dobrý den, je možné přijet se třemi dětmi? Pokud ano, je to takto: dítě 2 roky bez lůžka (na posteli s rodiči) a nároku na stravu, dítě 3 roky na přistýlce zdarma a dítě 8 let za 390 Kč/noc?? Díky za odpověď.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, pokud bude nejmenší dítě spát s Vámi, tak ano. Upozorňujeme Vás však, že pokoje nejsou moc prostorné pro 5 osob. Pokud budete mít rozložená obě křesla, která slouží jako přistýlky, mnoho volného prostoru v pokoji nezůstane. Záleží tedy jen na Vás, jestli Vám i menší prostor bude vyhovovat.

Optimus Velky

Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat zda bych si přímo na místě mohl popřípadě přikoupit večeře? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, večeře již máte v ceně balíčku. Pokud byste je chtěl přikoupit pro další osobu, která není napsaná ve variantě, můžete se obrátit na našeho partnera a domluvit se přímo s ním. :)
Hezký den, David

Jaroslav

Dobrý den, zeptám se zda máte volný termín 27.7.- 01.08.2019 (5 nocí) pro 2 osoby + děti 6 a 10 let. Děkuji s pozdravem Jaroslav

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Chudomel Václav

Dobrý den ,rádi bychom navštivili váš hotel s vnučkami 13 a 14 let.Jednalo by se o datum 15.7.-17.7.2019. Ještě prosím ,o sdělení než-li koupím voucher zda máte v tomto termínu volno ve čtyřlůžkovém pokoji /,asi s přistýlkami/ a zda by bylo možné rezervaci pozdržet do zaplacení. Cena bude prosím 2790 + 4× 390 ? ,jestli počítám správně ? Děkuji vám za zprávu a jsem s pozdravem Chudomel Václav

Hotel Skicentrum

Dobrý den, standardní čtyřlůžkové pokoje na hotelu nejsou, jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami, což jsou rozkládací křesla. Cena je pak taková,jak jste sám ve své zprávě uvedl. Prozatím je volných pokojů dostatek a předběžná rezervace není potřeba. Hezký den.

Mirka Fürstová

Dobrý den, rada bych se ujistila, zda uvažují správně. Pokud bych zvolila pobyt na sedm dni a jeli bychom jeden dospělý a dvě děti (6 let a 3 roky) byla by cena v teto akci 8.490,– ? Nebi by byla cena odlišná? Děkuji za odpověď

Hotel Skicentrum

Dobrý den, ano, pokud budete 1 dospělý a 2 děti, bude se starší dítě počítat jako dospělá osoba a mladší v rámci balíčku bude mít ubytování včetně služeb zdarma. Hezký den

Milena Gallinová

mám ještě jeden dotaz,kolik by pobyt stál na dvě noci pro dva dospělé, 2,5 leté dítě a 4,5 leté dítě s polopenzí? Děkuji, MIlena

Hotel Skicentrum

Dobrý den, záleží na volbě pobytu. Všechny ceny pobytů jsou uvedené v hlavní nabídce. Je zde jen potřeba vždy počítat s příplatkem 390,– Kč za noc za druhé dítě.

Milena Gallinová

Dobrý den, rádi bychom jeli s našimi vnučkami k Vám do hotelu, jedné vnučce bude v létě 4,5 a druhé 2,5 roku. Ta mladší se skoro vyrovná té starší, je šikovná holčička. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné s vnučkami k Vám jet na 5 dní a za jakou cenu by to bylo? Děkuji za odpověď.Milena

Hotel Skicentrum

Dobrý den, pokud budete chtít i pro Vaši mladší vnučku všechny služby, je zde doplatek 390,– Kč za noc k celkové ceně balíčku.

Aneta Mazouchová

Dobrý den, máte bezbariérové pokoje? Ráda bych koupila pobyt mamince, která je na vozíku.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, bohužel bezbariérové pokoje na hotelu nejsou. Hotel také není bezbariérový. Je nám líto. Hezký den.

Jirina Topolárová

Prosím o info : mám zájem o 3.dny , dvě noci od 27.7 do 28.7. Pro 4 rodiny. První 2.dospělí + 2 děti ( 3 a 10.let ) Druhá rodina 2 dospělí + 2.děti ( 13 a 17.let) Třetí rodina 2 + 1 ( 12.let ). čtvrtá rodina 2. dospělí. Chtěl bych tento termín zarezervovat. Dě­kuji

Hotel Skicentrum

Dobrý den, zakupte si vouchery přímo na Vámi určený termín a ke každému pak do poznámky připište počet a věk dětí. Protože máme na hotelu pouze dvoulůžkové pokoje s možností jedné či dvou přistýlek (rozkládací křeslo ca. 170cm velké), doporučujeme pro rodinu s dětmi 13 a 17 let koupit 2 vouchery a tím si tak rezervovat dva dvoulůžkové pokoje vedle sebe. Hezký den

Marcela Kellnerová

Dobrý den, mám zájem o ubytování v Hotelu Ski Centrum v Harrachově
na 5 dní tj. 4 noci za částku 5 790,– ale nemohu do nabídky dostat dvě
děti ve věku 8 a 5 Mohli byste mi spočítat cenu pobytu s polopenzí.let.

Hotel Skicentrum

Dobrý den, děti nelze zadat přímo do objednávky, ale pouze zapsat do poznámky, že je sebou berete. 5-leté dítě má ještě pobyt zdarma včetně všech služeb obsažených v balíčku a za 8-leté zaplatíte na místě 390,– Kč za noc včetně služeb (1.560,– Kč za celý pobyt na 4 noci). Voucher si můžete zakoupit přímo na Vámi zvolený termín,. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru