Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pořádný odpočinek v emirátu Fujairah: 4–9 nocí v 5* resortu s all inclusive

CK Zanzo Spojené arabské emiráty (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
václav .

mám tyto otázky:

  1. časy odletů
  2. která letecká společnost, mezi oběma je veliký rozdíl v servisu
  3. jak dlouho trvá transfér
děkuji
CK ZANZO

Dobrý den, Václave,

Děkujeme za dotaz. Časy odletu se odvíjí, od dostupnosti letenek, ale denně lítá z Prahy 5 leteckých společností, proto opravdu záleží na dané možnosti. Výsledná cena se odvíjí od aktuálních cen letenek, počtu požadovaných přestupů a času stráveného na letištích. Privátní transfer z letiště trvá cca 1,5 hodiny.

V případě dotazů jsem Vám k dispozici. Hezký den za CK Zanzo, přeje Mária Müllerová, rezervace@zanzo.cz

Z

No na první pohled to vypadá zajímavě, na druhý je to dražší než od Blue Style, Exim a spol… Neboli byli jsme tam několikrát a řešíme aktuálně nejvýhodnější nabídku. Dítě min do 6 let neplatí nic, letenka se pohybuje mezi 6,5–10 tis za osobu (i dítě). (Travel servise aktuálně dolítal, Boeingy jsou na zemi, )
Alkohol neřeště v celém emirátu Fujairah neexistuje, je reálně zakázaný.
Tak co s tou cenou?
Jde doladit, kterým letem poletíme? Dá se to případně doplatit? Rozdíl v ceně letenky je relativně tisícovka. (nejvýhodnější je z Prahy 21,30 a zpět v 15.30), let v 8.20 ráno ještě ujde, let v 15.30 je úplně k ničemu (noc v hotelu v háji, děti 3× za cestu budíte). Odlet zpět v 2,55 z Dubai je podobné peklo… (noc v háji, 3× budíte děti, řešíte last check out hotelu, protože odjíždíte v cca 22.00)

CK ZANZO

Dobrý den,

Děkujeme Vám za dotaz a vypsané časy letu. CK Zanzo zájezd pravidelně realizuje na linkových leteckých od letecké společností: Flydubai, Emirates, proto, prosím, nemůžete srovnávat nabídku s charterovým letem od Travel Service viz CK, které píšete. Nabídku připravíme na vyžádání a přímo na míru, proto Vám můžeme vybrat leteckou společnost, přesný čas odletu a příletu, privátní transfer, který bude pouze pro Vaší rodinu a cestovní pojištění zdarma. V případě dotazů a poslání nabídku jsem Vám k dispozici. Hezký den přeje za tým CK Zanzo, Mária Müllerová, rezervace@zanzo.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru