Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Klasické plátěné tenisky TexBase pro pány i dámy: modrá, černá i růžová barva

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ivana Pechová

Dobrý den, objednala jsem si pantofle, ty došly v pořádku. Pak tenisky černé se zeleným olemováním, bíle špičky jsou jak špinavé, ale je to zalisované v materiálu, není to na povrchu. Pak jsem si objednala dámské černé sandály se zeleným vzorkem, ty mi nedošly a místo toho mi přišly ještě jedny černé tenisky. Dvoje tenisky nepotřebuji, navíc jsou o 100Kč lacinější. Jsem silně nespokojená a v žádném případě nebudu platit poštovné, nebo budu trvat na vrácení poštovného. Zdraví Ivana

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost a omlouváme se za komplikace. V tomto případě se můžete obrátit na našeho partnera na e-mailu info@texbase.cz, rádi s Vámi vyřeší tuto nepříjemnost. :)
Hezký den, David

Vendula Křížová

Dobrý den, bílé tenisky přišli, ale vůbec ne bílé, barva je spíš do béžova a místy značně nažloutlá ani špičky nejsou čistě bílé. A pruhy dole na gume, kdy měl být jeden červený a jeden modrý také neodpovídají, jsou oba černé. Jediné skutečně bílé z těch bot jsou tkaničky. Dále jsme objednali cernozelene tenisky, které nás i přes tabulku velikostí tlačí avšak se nevyplatí zboží měnit,ale i tyto tenisky mají špičky špinavé, poškrabane a jedna dokonce s dírkou. Zelené pruhy v oblasti gumy jsou u obou bot přerušené a na jedné botě je dokonce světlejší flek v černých místech. Mohu klidně nafotit a doložit. Boty na obrázku absolutně neodpovídají tomu co přišlo a v popisku žádná taková informace není. Žádám tímto o adekvátní náhradu. Jediné co nám došlo v pořádku a bez chyby, odpovídající popisu i obrázku jsou pantofle. Děkuji Křížová.

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Křížová, to mě velmi mrzí. Prosím, napište nám na info@texbase.cz, abychom to mohli vyřešit k Vaší spokojenosti, ať už výměnou nebo vrácením peněz. Děkuji a přeji hezký večer! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Zuzana Vlčková

Dobrý den,
vyzvedla jsem si boty, objednávala jsem si velikost 37, přišla velikost 39. Dceři jsou dlouhé, ale na šířku úzké a tlačí ji. Takže velké zklamání. Nakupovali jsme na bonusové kredity, takže zasílat zpět se nevyplatí, náklady na dopravu by byly větší než pořizovací cena. Škoda, těšili jsme se na pěkné a pohodlné tenisky.

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Vlčková, to mě velmi mrzí, že došlo k takovému nedopatření. Napište nám, prosím, na info@texbase.cz, abychom se domluvili na výměně, příp. vrácení. Přeji hezký den! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Michaela Pavlíčková

Dobrý den,
v pátek jsem si tenisky vyzvedla. Přišla mi každá jiná velikost, viditelný rozdíl, jedna ve vel.37 a druhá 38. Navíc je jedna odlepená. Ihned jsem volala,ale nikdo mi telefon nezvedl a do dnešního dne ani nevolal. Navíc jsem také posílala e-mail, ale po 5 dnech nemám žádnou reakci. Boty jsem objednávala přes volné kredity, zpětné zaslání jsou pouze mé náklady navíc.

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Pavlíčková, to mě velmi mrzí, že došlo k takovému nedopatření. Od kolegyně mám informaci, že Vám již poslala reklamační štítek, se kterým můžete boty zaslat zpět zdarma. Moc se omlouvám za komplikaci a věřím, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Stanislava

Dobrý den, je možné platit kartou benefity a.s. Předem děkuji za odpověď? A platí to na vše na vaši stránce nebo jen na vybrané zboží?

Slevomat.cz

Dobrý den, Stanislavo, zboží se bohužel benefity zaplatit nedá. Veškeré informace naleznete zde: https://www.slevomat.cz/benefity. Hezký den, Simča :)

Zdenka Hlaváčková

Dobrý den, bílé,růžové nebo modré, ale ve vel.č.42, č.41 mám na těsno. Díky za odpověď.

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Hlaváčková, ve velikosti 42 máme modré tenisky a dvě varianty růžových tenisek. V případě zájmu o výměnu za tuto velikost, prosím, napište na mail info@texbase.cz. Přeji hezký zbytek dne! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Markéta

Dobrý den, jsou v teniskách klasické šňůrky na zavazování nebo i pružné šňůrky bez zavazování??? Dekuji. Markéta.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, v teniskách jsou klasické tkaničky na zavazování. Přeji hezký zbytek víkendu! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Monika Strunecká

Tenisky dorazily značně zažloutle a flekate foto můžu doložit co s tím ? Vratka se mi nevyplatí .

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, napiště nám prosím na email podpora@slevomat.cz s fotografiemi tenisek. Něco vymyslíme :) Pěkný den

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Strunecká, to mě moc mrzí, že došlo k takovému nedopatření. Napište, prosím, na info@texbase.cz a samozřejmě to vyřešíme. Omlouvám se za komplikace a přeji hezký den! Linda Zvárová, TexBase, s.r.o.

Jana

Dobrý den. Vel.39 bílé již nebudou? :-)
Děkuji za odpověď a pěkný den.🌷

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, prozatím takovou informací nemáme, ale můžete si můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru