Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zábava pro celou rodinu: Tři venkovní zážitkové hry dle výběru

4,8 / 5 Luboš Pavel Praha - Vinohrady  (mapa) 99 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

Dobrý den, od kolika let děti zvládají šifry? Děkuji

Luboš Pavel

Šifry nejsou zapeklité a těžké, je to například doplnění písmenek z informační tabule do textu v plánu hry. Hry doporučuji pro děti od tří let – samozřejmě luštění s pomocí – od pěti už určitě většinu úkolů zvládnou i samostatně.

Leontyna

Dobrý den,
pro jakou věkovou kategorii jsou hry určeny? Jsou určeny pro rodiny s dětmi nebo i pro partu náctiletých či starších? Děkuji

Luboš Pavel

Hry jsou velmi jednoduché – šifry, úkoly – aby byly hratelné i těmi mladšími, nicméně příběhy, tématy her jsem se snažil oslovit i ty starší. Takže výpravy za dobrodružstvím s Atlantidou, Králem Artušem, Kelty je určitě bavit budou. Koneckonců způsob hraní – hledání ukrytých schránek – připomíná geocaching, který baví i dospěláky.

Jíťa

Dobrý den, znamená to, že na 1 voucher „obdržím“ 3 hry, které mohu absolvovat ve třech různých termínech? Možná zní má otázka hloupě, ale chci se předem ujistit, jak voucher funguje. Děkuji za odpověď.

Luboš Pavel

Dobrý den, ano, voucher je na tři hry, které se hrají samostatně. Voucher si musíte vybrat do 31.8., za něj dostanete plány her a ty můžete hrát kdykoliv. Hry jsou v provozu celoročně.

Petra

Dobry den,je pristupno i s kocarkem ? Dekuji

Luboš Pavel

Dobrý den, Hledání ztracené Atlantidy má variantu i pro kočárky a Rytíři krále Artuše jsou úplně po rovině – tato hra se připravuje a bude hotova tento pátek.

Lenka Švalecová

Dobrý den znamená to ze hry je mozne absolvovat jenom do 31.8.? Nebo je to jen termín pro uplatnění voucheru a výběru her? Děkuji Lenka

Luboš Pavel

Dobrý den Lenko, hry jsou v provozu celoročně, termín je jen pro uplatnění voucheru, poté obdržíte plány her a můžete hrát kdykoliv. S pozdravem Luboš Pavel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru