Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí v letovisku Sutomore pro pár i rodinu: polopenze, pláž 100 m od hotelu

Hotel Sato Černá Hora (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milan Rohel

Dobrý den,
zají má mne,zda-li v termínu 25. 8. – 1. 9. 2019(8 dní / 7 nocí) jsou volné 3pokoje?
Děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, bohužel, ale hotel má volný v tomto termínu pouze jeden jediný pokoj. Kdybyste však chtěl vyrazit o týden později, tedy od 1.9.2019, bylo by možné zakoupit variantu pro 2 a variantu pro 4 osoby. Krásný den, Míša :)

Markéta Zimmermannová

Dobrý den, bylo by možné najít termín od 13. – 31.7.2019 pro rodinu- 2 dosp.os. + 2 děti (do 9 let) a jde zájezd připlatit i letecky? jaká by byla cena?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Doprava je zcela ve Vaší režii. Letecky je možné se dopravit do Podgorica, kam létá například Adria airways. Pěkný den, Míša :)

petra

Dobrý den, věk dítěte do 11,9 se počítá v den příjezdu, nebo odjezdu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, tento věk se počítá v době příjezdu na hotel. Pěkný den, Honza

Lada

Dobrý den, můžou v rodinném pokoji být 2 dospělí + děti 19 a 11 let?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lado, varianta rodinného pokoje je myšlena pouze s dětmi do 11,99 let. Pro Vás by to znamenalo nejspíše příplatek na místě. Pro více info můžete kontaktovat hotel, rádi Vám přiblíží veškeré podrobnosti ohledně ceny.
Komunikace probíhá v AJ. Pokud byste s ní měla problém, můžete se obrátit na naši e-mailovou adresu pomoc@slevomat.cz, kde Vám kolegové pomohou zařídit celý pobyt. :)
Hezký den, David

Jakub Vilánek

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat na ubytování dohromady pro 5 osob. 4 Dospělí a jedno dítě (bude mu 7 v průběhu dovolené). Pokoje 1) 2 dospělí a 1) 2 dospělí a 1 dítě. V termínu od soboty 29.6.
Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, pokud chcete 2 oddělené pokoje je potřeba koupit 2× voucher pro 2 osoby a na místě doplatit dítě. Termín si pohodlně vyberete z online tabulky termínů. Hezký den, Simča :)

Martina Klímová

Dobrý den chtěla bych se zeptat chtěli jsme par a máme 2 děti ve věku 2roky a 6let chtěli by jsme rodinný pokoj mohu vědět cenu děkuji Klímová

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, v tomto případě bude třeba zvolit variantu pro rodinu, kde jsou obě děti v rámci voucheru zdarma. :) Pěkný den, Honza

Renata Kratinova

Dobrý den,bylo by možné prosím v termínu od 10.8. na 8 dni tj.17.8. ubytování v rodinném pokoji 2dospely+3 děti (6,9,11) . Děkuji za odpověď a prosím cena zůstává stejná,tak jak píšete v kalkulaci?? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, pořádně jsem tuto variantu prozkoumal a cena nakonec zůstává stejná. Termín je stále volný, takže můžete kdykoliv objednat. :)
Hezký den, David

Robert S.

Dobrý den. Jaká by byla cena zájezdu v červenci u jedné dospělé osoby a dvou děti 8 a 11 let. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte, varianta pro 1 dospalou osobu a 2 děti není v nabídce. Hezký den, Simča :)

Miroslava Kotaskova

Dobrý den můžete mě zavolat na číslo 725756222 mám zájem o vaší nabídku pobytu v Černé Hoře.

Slevomat.cz

Dobrý den, po telefonické domluvě Vám zasílám odkaz na naši zákaznickou linku, kde Vám rádi pomohou s výběrem termínu a případnou rezervací:
pomoc@slevomat.cz.
Hezký den, David :)

Jana

Dobrý den. Můžu se zeptat. Plaz u hotelu. Je písčitá, nebo kaminky? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, privátní pláž hotelu je kombinace písčité a malých kamínků. V okolí je i několik dalších pláží, které jsou pouze písčité.
Hezký den, David :)

Košutova

V případě 2 dospěli a 3deti ve věku 3,4,10?Pokoj píšete dvoulutkovy a i třetí dite by bylo zdarma?Dekuji Kosutova

Slevomat.cz

Dobrý den, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu sales-marketing@satoresort.com nebo tel.: +382 30 374 256.
Hezký den, David :)

Machalík M.

Dobrý den, zajímala by mě možnost ubytování se dvěma dětmi 10 a 13 let. V nabídce je pouze zmínka o dětech do 11,99. Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, díte nad 12 let je již bráno jako dospělá osoba. Pěkný den, Honza

B. Pracna

Dobrý den, je možné voucher pro rodinu (2 dospělí + 2 děti) uplatnit pro děti ve věku 9 a 12 let? (Podmínka říká, že se voucher dá použít do věku 11,9let). Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel tato varianta není možná, jak uvádí podmínka dítě musí být ve věku do 11,99 let. Pěkný den, Honza

Lenka Molnarová

Zdravím,jaká cena za dva dospělé + dítě 9let?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, cena se odvíjí od termínu. V rámci Vaší skupinu je třeba zvolit variantu Pro rodinu a dítě je v tomto voucheru na přistýlce a s polopenzí v ceně voucheru. Pěkný den, Honza

serafin

Hello,

sorry, there is any note about travelling to your hotel, it´s by plane/air, bus or own car? Please, specife it…thanx a lot

Hotel Sato

Dear Mr. Serafin,

There is possibility to came by airplane on two airports Podgorica distance 45 km, or airport Tivat distance 54 km. There is opportunity to go with bus and train as well from Podgorica.

Lenka Kolářová

Dobrý den, v popisu ubytování není vůbec uvedena doprava, doprava je tedy vlastní? Děkuji

Slevomat.cz

Dorbrý den, Lenko, v rámci této nabídky není součástí doprava. :) Pěkný den, Honza

Tomas Novak

Dobry den, jsou součástí polopenze i nápoje? Dekuji Novak

Hotel Sato

Dear Sir, in half board for breakfast in hotel will be served buffet meal concept with non-alcoholic drinks, and for dinner buffet as well but for drink only water.

Best regards.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru