Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Získejte 750 Kč za 25 Kč

4,3 / 5 ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 919 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lukáš Prchal

Dobrý den,
je možnost založit si při využití této akce, účet jinak že formou ONLINE? Osobně moc nevěří kurýrům a dávat jim svou OP a smlouvu s Vámi se mi nechce. Předem děkuji za odpověd.

Jana

Dobrý den,
dnes mi kurýr přinesl smlouvu a aktivovala jsem si účet, dostanu kreditní kartu automaticky (měla jsem zájem o ní zaškrtnutý při zadávání údajů pro smlouvu) nebo o ní musím ještě požádat? Jak je to se studenty – Slevomat se o tom, že kartu od Zuna nemůže dostat student nezmiňuje, je to až na stránkách Zuna – je v této výjimka? Vlastně celá není pro studenty?

Martin

Dobrý den,
já mám jenom otázku, když jsem Slovák a nemám tady trvalý pobyt, mohu si založit účet u Vás?? Na Slovensku jsem už roky zákazník ZUNO a jsem spokojen a doufám, že by se dalo aj tady všechno vybavit.

ZUNO

Dobrý den, Martine, můžete se stát naším klientem na základě povolení k přechodnému pobytu na území ČR a OP nebo pasu.

Jan

Dobrý večer,


Pokud využiju tuto nabídku a dostanu 750Kč,
mohu stále někoho doporučit přes myFRIENDS PLUS
abychom oba dostali 300Kč, pokud zaplatí kartou? 



Děkuji.
ZUNO

Dobrý den, Jane, ano můžete jako doporučitel získat bonus i v myFRIENDS PLUS. Doporučený však může využít jen jednu za akcí, ne obě najednou.

Jíří

…Omlouvám se za hrubku (vztahuje) a přidávám ještě dotaz ke KREDITCE – jaký mohu očekávat základní (ihned po aktivaci) úvěrový limit na kartě při měcíčním příjmu cca 20 000,–
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jiří, bez posouzení úvěrovým oddělením nelze sdělit výši úvěrového rámce, která můž být poskytnuta. Výši úvěrového rámce vám bude po posouzení zobrazena ve vašem online bankingu, pokud vám bude vyhovovat, jednoduše ji potvrdíte sms kódem a KREDITKA bude na cestě k vám.

Jíří

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je jedno jestli si pořídím KARTU (debetní) nebo KREDITKU, akce se vstahuje na jakoukoliv Vaši platební kartu?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jiří, podmínky splníte pouze platbami debetní KARTOU k ÚČTU v CZK.

Malcolm de Serenity

Na Zuno je nejlepší, že když máte problém, tak v neděli ve 3 ráno vám s ním na Zuno chatu ochotně pomůže Juraj :-))

ZUNO

Dobrý den, vaší chválu Jurajovi rádi předáme.

Monika

Dobrý den, v jakých případech je Bonus vyplacen až po odečtení srážkové daně? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Moniko,
srazkova dan by byla odvedena v pripade castky vyssi nez 10 000 CZK,pro tento pripad se dan neodvadi.

Romana

Dobrý den, je součástí účtu internetové bankovnictví zdarma?

ZUNO

Dobrý den, Romano,
součástí ÚČTU je i internetové bankovnictví za 0 Kč.

Ondřej Martynek

Nemusíte se bát žádných háčků, žádné nejsou :) Sice nemám účet z těchto akcí, ale s Zuno jsem docela dlouho a spokojen. Opravdu je bez nesmyslných poplatků, využívám ho čistě na internetové platby, jak v česku, tak i přes PayPal a bez jakýhokoliv problému ;) Oceňuju i Android aplikaci, nejednou už jsem jí využil :)

Standa

Kdybyste místo těchto akcí raději využili prostředky k tomu, abyste drželi vyšší úrok na spořícím účtu, nepřicházeli byste o klienty, vč. mě a mých přátel a známých. Jako kompenzaci nabízet služby mateřské Raiffeisen banky, to je pouze alibismus. Nikdo jich samozřejmě nevyužije. Ono je je jednodušší nabírat nové klienty, než se starat o ty stávající, že? :)

ZUNO

Dobrý den Stando,
děkujeme vám za váš názor. Akce Slevomat je zaměřená na potencionální klienty, kteří se pro ZUNO rozhodují a tuto akci není možné spojovat s úrokovou sazbou, která se odvíjí od vývoje na mezibankovním trhu a jiných faktorech.

Milan Mužík

Účastil jsem se minulé akce a vše proběhlo tak jak má, 750 Kč připsaných.. účet je bezplatný, banka je fajn… doporučuju.

ZUNO

Dobrý den, Milane,
jsme rádi, že jste spokojen. Děkujeme za doporučení.

Jana

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je možné si u Vaší banky zřídit i spořící účet a jaké jsou u spořícího účtu úroky. Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Jano,
s otevřením ÚČTU se vám automaticky otevře i SPOŘENÍ, kde je úrok 1,3% p.a. Dále si můžete v online bankingu otevřít SPOŘENÍ PLUS, kde je úrok 1,7% p.a.
Více informací najdete zde:
 http://www.zuno.cz/sporeni-vklady/

Pavel Tihlařík

Dobrý den, platbou kartou se rozumí jak nákup u obchodníka, tak platba kartou po internetu? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Pavle,
platí pouze platby přes POS terminál, jak je uvedeno v podmínkách. http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-podminky-slevomat-23.5.2013.pdf

Jarmila

Dobrý den,

platí prosím akce i pro platby kartou přes internet?

ZUNO

Dobrý den, Jarmilo,
platí pouze platby přes POS terminál, jak je uvedeno v podmínkách.
 http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-podminky-slevomat-23.5.2013.pdf

Nikola

Na jakou dobu se zavazuji při využití akce a čerpání 750kč mít založený účet u ZUNO? Pokud jej po určité době zruším, budu muset tuto částku vrátit? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Nikolo,
zrušení účtu je za 0 Kč. Otevření ÚČTU je bez vázanosti. Je třeba dodržet pouze lhůty v podmínkách
 http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-podminky-slevomat-23.5.2013.pdf

hulk

Mohou platit kartou z jinému účtu CS, budou mi objevit na 750 kč na učtu přes ZUNO BANKING ?

ZUNO

Dobrý den,
dle podmínek http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-podminky-slevomat-23.5.2013.pdf, je třeba platit ZUNO KARTOU, která je vydávána k ÚČTU v CZK.

Eva S.

Dobrý den, koupila jsem voucher v minulé akci a musím všem skeptikům (jaký jsem já sama) říct, že se opravdu nemusíte bát. Pročtěte si podmínky akce a žádý háček tam není. Chci se jen zeptat, kdy bude 750 Kč připsáno na účet? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Evo,
bonus by měl být připsán na ÚČET nejpozději do 31.5.2013 podle Podmínek akce Slevomat – březen 2013.
 http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/dokumenty/

Markéta

Dobrý den,


při uplatňování voucheru jsem narazila na problém. Nemám platný doklad totožnosti, o nový mám zažádáno, ale budu ho mít nejdříve příští týden a protože jsem o něj žádala předem, nedostala jsem žádný provizorní. Bez tohoto údaje nemůžu odeslat formulář…
Tak se chci zeptat.. když teď formulář neodešlu, budu moct uplatnit voucher později (na úvodní stránce jsem jeho číslo už zadala) nebo už bude neplatný? A nebo můžu vyplnit jiné datum platnosti dokladu? 


Děkuji za odpověď :)
ZUNO

Dobrý den, Markéto,
voucher je třeba uplatnit nejpozději do 7.6.2013 do té doby snad už budete mít i novou OP, nelze zadat jinou platnost dokladu. Voucher je platný do 7.6.2013 nebo do úplného dokončení žádosti o ÚČET.

Mirek

Panebože lidi, proč Slevomat a Zuno zasypáváte tolika otázkama? na zuno.cz/slevomat najdete všechno potřebný. Sám již účet mám a 750 Kč opravdu přišlo a opravdu je vše zdarma. Takže kupuji dva vouchery a zřídím účet mamce i babičce. Děkuji za akci :)

ZUNO

Dobrý den, Mirku,
těší nás, že jste spokojen. Věříme, že maminka s babičkou budou také. Děkujeme

Marek P.

Minulé „Zuno akce“ jsem se obával… Bydlím v ČR a proto za vším hledám nějaký háček (tady skryté poplatky). Známí jsou však nadmíru spokojeni. Zuno vyzkouším také :-) Díky

ZUNO

Dobrý den, Marku,
děkujeme za projevenou důvěru. Věříme, že budete spokojen.

Denisa

Zdravím,

je možné koupit DVA vouchery a oba aktivovat na své jméno tak, aby se na karty vztahovala tato akce?

ZUNO

Dobrý den, Deniso,
to bohužel možné není. K ÚČTU je možné mít 1 KARTU a na vaše jméno je možné mít 1 ÚČET.

Dee M

Dobrý den,


na jak dlouhou dobu je účet bezplatný?
Chci se pro úplnost raději optat, zda akci chápu správně: Otevřu si u Vás účet, kam mi bude chodit výplata a kartou budu platit nákupy, inkaso, nájem, školku, jídelnu, kulturu aj. a to vše zdarma? Je nějaká garance záruky, že se podmínky nebudou měnit? Ve kterých bankomatech budu moci bezplatně vybírat, popřípadě jaké jsou poplatky u výběru z jiných bankomatů? 


Jde mi o to, že jsem u konkurenční banky velmi nespokojená, protože se mi během roku změnily podmínky a z garantované platby 69korun měsíčně nyní platím 149korun… 


Moc děkuji za odpověď.
ZUNO

Dobrý den, otevření ÚČTU i jeho vedení je za 0 Kč. Tyto podmínky jsme od začátku ZUNO jetě nikdy neměněli a v nejbližší době to není v plánu. Platby KRTOU jsou za 0 Kč, inkaso 0 Kč, přichozí i odchozí platby v ČR 0 Kč, trvalé příkazy 0 Kč. K ÚČTU máte 1. výběr v měsíci u bankomatů Raiffeisen bank za 0 Kč. Bližší infrmace najdete zde http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/cenik/

Lucie

Dobrý den, je karta bezkontaktní?

ZUNO

Dobrý den, debetní bezkontaktní KARTU zatím nenabízíme, ale plánujeme ji. Bezkontaktní platby můžete využívat na naší KREDITCE.

Karolína Čepeláková

Dobrý den,


děkuji za odpovědi, ale nejsou kompletní, tedy prosím ještě o odpověď na následujících 5 otázek: 


  1. Je žádost o vydání platební debetní karty spojena s poplatkem?

  1. Pokud nebudu spokojena, mohu tento účet obratem zrušit nebo se zavazuji, v rámci této akce, ke konkrétní lhůtě trvání vedení účtu?

  1. Vyplývají pro mne ze zrušení tohoto účtu nějaké sankce?

  1. Je spojeno zrušení tohoto účtu s nějakým poplatkem?

  1. A jen pro mé ujištění se o správném pochopení odpovědi, pokud mi na takto pořízený účet nebudou chodit žádné příchozí platby, nebude, v reakci na to, jeho vedení zpoplatněno, případně nebudu za to sankcionována?


Předem děkuji.
Čepeláková Karolína
ZUNO

Dobrý den, žádných skrytých poplatků se opravdu bát nemusíte.
Vydání KARTY je za 0 Kč.
Svůj ÚČET můžete zrušit kdykoli bez jakýchkoli sankcí a za 0 Kč.
A jak jsme psali v předchozí odpovědi, vedení ÚČTU je za 0 Kč bez ohledu na to, zda vám na něj chodí platby nebo ne.

Abyste se ujistila, že v celé akci opravdu není žádný háček, můžete si přečíst podmínky akce: www.zuno.cz/global/documents/zuno-podminky-slevomat-23.5.2013.pdf
a informace o ÚČTU na našem webu: www.zuno.cz/ucty/bankovni-ucet-zadarmo

Karolína Čepeláková

Dobrý den,
v této akci se jedná o ÚČET nebo o ÚČET PLUS?
Vedení tohoto účtu je bezplatné?
Kolik činí poplatek na tomto účtu za provedenou platbu u obchodníka?
Kolik činí poplatek za platbu z tohoto účtu prostřednictvím mobile banking?
„Zaplatíte aspoň pětkrát kartou“ znamená, že není stanoven minimální obnos, který má být zaplacen?
Tedy mohu zaplatit pětkrát např. po 10Kč a podmínka je splněna?
Je žádost o vydání platební debetní karty spojena s poplatkem?
Je stanoven minimální vklad na tento nově pořízený účet?
Nebo minimální měsíční pohyb na účtu, při kterém je účet veden bezplatně (pokud je veden bezplatně)?
Co se stane pokud mi na takto pořízený účet nebudou chodit žádné příchozí platby?
Bude jeho vedení nějak zpoplatněno?
Pokud doporučím tuto akci a na základě mého doporučení si noví klient otevře účet v ZUNO prostřednictvím tohoto slevomat voucheru, bude mi připsán navíc bonus z programu Friends Plus – doporučitel?
Pokud nebudu spokojena, mohu tento účet obratem zrušit nebo se zavazuji, v rámci této akce, ke konkrétní lhůtě trvání vedení účtu?
Vyplývají pro mne ze zrušení tohoto účtu nějaké sankce?
Je spojeno zrušení tohoto účtu s nějakým poplatkem?
Předem děkuji za odpověď.
Čepeláková Karolína

ZUNO

Dobrý den, zdá se, že si myslíte, že je v tom nějaký háček. Ale není :) 


V této akci se jedná o ÚČET. Jeho vedení je bezplatné a veškeré platby za 0 Kč – s výjimkou zahraničních plateb. Je na vás, kolik si na svůj ÚČET vložíte peněz, minimální vklad není stanoven, stejně jako minimální pohyb na účtu. 


Jedinou podmínkou, abyste získala bonus 750 Kč, je pořídit si k ÚČTU také KARTU a aspoň pětkrát s ní zaplatit – třeba pět balíčků žvýkaček. 


Tato akce se nedá kombinovat s myFRIENDS PLUS, protože během žádosti o ÚČET je možné zadat pouze jeden promo kód. Záleží na vás, který promo kód použijete, a ke které akci se tak přiřadíte.
mekki

Dobrý den,
když jsem si zrovna udělala předevčírem u vás účet a dnes přijede kurýr se smlouvou, tak asi již toto nemohu využít? :-(

ZUNO

Dobrý den, tuto akci už bohužel využít nemůžete. Ale můžete se zapojit do akce myFRIENDS PLUS, informace o ní naleznete na www.zuno.cz/myfriends

Mar.Š.

Dobrý den,
mohu si u vás udělat pro syna ( 1rok) ? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, to bohužel není možné. ÚČET si u nás může otevřít jenom osoba starší 18 let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru