Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Jeseníkách pod Ramzovou: polopenze a neomezený vstup do bazénů

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Park*** Ostružná Jeseníky (mapa) 61 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kucharczykova

Dobrý den, měla bych zájem o uplatnění voucheru na začátku nebo v první polovině srpna, máte volný termín? 2 dospělé osoby a 1 dítě 8 let, 2 dítě 11 měsíců. Je možné u vás někde přihrát jídlo? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Veškeré další otázky směřujte přímo na hotel na email: info@hotelparkjeseniky.cz. Hezký den, Simča :)

Jana Baďurová

Dobrý den když si koupím voucher pro 2 osoby,ale přijedeme i s dítětem musím si zamluvit pokoj dopředu nebo stačí až na místě? Děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, je nutné si zajistit termín. V době prázdnin můžete provést rezervaci pouze online nebo volejte recepci hotelu. Děkujeme za dotaz!
Přejeme hezký den! Hotl Park

Jana Ševčíková

chtěla bych se zeptat na cenu pobytu pro jednu dospělou osobu a dvě děti v době letních prázdnich. děkuji. Ševčíková

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, napište, prosíme, pište na email info@hotelparkjeseniky.cz. Děkujeme! Hotel Park

Veronika Číhalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžeme přijet 3 dospělé osoby, i když je voucher pouze pro dva. Mohli bychom přijet 21.6. – 23.6. nebo 28.6. – 30.6., pokud máte v tyto termíny volno. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, naše varianta je standardně určena pro dvě osoby. Pro individuální balíček se můžete domluvit přímo s hotelem na e-mailu info@hotelparkjeseniky.cz nebo tel.: 777 870 857.
Hezký den, David :)

Zavadilová Štěpánka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdaje volný pobyt na 5 dní v termínu 14.7 – 18.7 ? Dále mám dotaz zda by byly možné oddělené postele. Děkuji Zavadilová

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, na Váš dotaz jsme odpověděli právě na Váš email. Přejeme hezký den!

Iva Kindlovà

Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli máte v termínu 18.-21.5. volný pokoj v budově A (malé dítě)? Jestli je možné zakoupit voucher na prisl. pokoj, druhá otázka, venkovní bazén je již v provozu? Děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme mockrát za dotaz. Nástupní dny nejsou možné od soboty. Víkendy pouze od čtvrtku do neděle. Další nástupní dny jsou možné ne, út, st s pobytem na 2 noci. Pokud Vám termín od 19. – 22. 5. 2019 vyhovuje, prosíme o závazné potvrzení a zakoupení voucheru online. Víkend je zcela obsazený. Venkovní bazén je v provozu po celý rok i v zimě. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den!

Milena Hromasová

Dobrý den, chtěli bychom přijet i s vnučkou (11 let) v termínu 18.8.-22.8 je tento termín volný? Za vnučku máme doplácet až při příjezdu?

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, tento termín je volný a můžete zakoupit voucher. Za dítě se doplácí na místě hotově při nástupu. Volný pokoj na hlavní budovvě 2. patro nebo budova B 1. patro 50 m od hotelu. Prosíme o výběr pokoje na info@hotelparkjeseniky.cz. Děkujeme mockrát za poptávku a přejeme hezký den! Hotel Park Ostružná

Jana Rychterová

Dobrý den, je možný pobyt jen jedné osoby na 5dni bez příplatků za jednolůžkový pokoj..??
Děkuji.
J. Rychterová

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, pokud zakoupíte voucher, který je určen pro 2 osoby, není důvod připlácet za jednolůžkový pokoj. Děkujeme za dotaz! Přejeme hezký den!

Eva Dvořáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdybychom dojeli s 2 a 6 letým dítětem, platili bychom za děti až na místě? Za menší by to bylo těch 100,– Kč za noc a u staršího 550,– Kč za noc v případě pobytu v květnu? Od kdy je v provozu venkovní bazén?
Předem děkuji za Váš čas a ochotu.

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děti se doplácejí na místě. Bazény jsou v provozu od 9.30 – 21.00 hodin. Děkujeme za dotazy a přejeem hezký den!

Seidlerova Marie

Dobrý den mám zájem o pobyt u vás pro dva od pátku 9.5.2019 do neděle 12.5. a uvítali bychom i nějakou procedurku děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme mockrát za poptávku a potvrzujeme rezervaci. Prosíme o zakoupení voucheru. Procedury můžete vybrat na místě při nástupu. Děkujeme mockrát!

Martina Bénová

Dobrý den, chtěla bych pobyt pro dva na 5 dní od 28.7. – do 1.8. 2019 za 5 999 Kč. Máte volný termín? Dále mám dotaz zda se dá dokoupit jedna osoba s dítětem 2,5 roku? A poslední dotaz zda by to šlo na fakturu od zaměstnavatele. Děkuji Bénová Martina

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Máme volný třílůžkový pokoj na budově B. Dítě bez lůžka. Faktury vystavujeme, je třeba zaslat objednávku. Mockrát děkujeme za poptávku. Přejeme hezký den!

Svobodova Lenka

Dobrý den, chtela jsem se zeptat zda pobyt v rozmezi od 29.7. do 4.8. by byl volny a kolik by to stalo. dekuji za info Svobodova

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, zde máte možnost pouze pobyt na 4 noci s nástupem od neděle. Pokud máte zájem, prosíme o zakoupení voucheru a provedení online rezervace. Děkujeme mockrát!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru