Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úleva tělu a odpočinek duši: Párové thajské masáže dle výběru

4,7 / 5 Lotus spa Praha  (mapa) 447 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den, ráda bych se objednala na masáž až na listopad, není žádná možnost ? V rezervacích vidím pouze srpen a září.
Děkuji.

Lotus spa

Dobrý den,
Ano, je to nastaveno na určitou dobu dopředu, stává se totiž že rezervace hodně dopředu se často potom přesouvají. Pokud víte přesný termín, tak mi ho napište na info@lotusspa.cz, já Vám čas zarezervuji s tím, že mi cca 7 dní dopředu zavoláte a já Vám ten termín uvolním, aby jste si ho zarezervoval přes Slevomat.
S pozdravem
Rambousek
Lotus spa

Martin

Dobrý den přeji, chtěl bych se zeptat, co to přesně znamená „Váš termín se zarezervuje automaticky zakoupením voucheru“? Znamená to, že termín mi bude přiřazen nebo si můžu termín normálně vybrat? Pokud si můžu vybrat, musím skutečně hned? není možné dodatečně- případně když bych si hned musel vybrat a něco by mi do termínu skočilo, nemůžu ho pak změnit- čili termín je definitivní a pak voucher propadá? Děkuji za zodpovězení.

Lotus spa

Dobrý den, někdo nabízí prodej voucherů a Vy se potom objednáte jak Vám to vyhovuje a kdy má salon volno, nebo si v Termínu rovnou vyberete den a čas který Vám vyhovuje. My nabízíme pouze objednávání přes Termíno, tedy v kalendáři si vyberete přesný datum a čas, a již nemusíte volat. Možnost změny existuje za podmínek které jsou uvedeny v popisu, a vždy jsme vyšli vstříc. Zatím u nás žádný nepropadl. Řešili jsme i voucher jako dárek, info najdete v minulých odpovědích.
S pozdravem
Lotus spa

Michala Babinská

Dobrý den je u vás možné se i ubytovat dne 16.8. do 18.8. pro dvě osoby a použít k tomu i od vás procedury a masáže děkuji Babinska

Lotus spa

Dobrý den,
Ubytovací služby neposkytujeme.
S pozdravem
Lotus spa

Linda Vrablcová

Dobrý den, ráda bych koupila masáž jako dárek, tj. bez rezervace termínu při koupi. Nerada bych vybrala nevhodný termín… Je to možné? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lindo, takovou variantu zde v rámci Slevomatu nemáme. Zkuste se domluvit s naším partnerem na e-mailu info@lotusspa.cz nebo tel.: 608 233 266, jistě se Vám pokusí vyjít vstříc. :)
Hezký den, David

Zuzana Kubátová

Dobrý den.

Zaujala mne Párová thajská masáž. Ráda bych se Vás proto zeptala, zdali tato masáž skutečně probíhá zároveň (tedy dva, resp. pár jsou na masáži v jeden čas, v jedné místnosti), a nebo je každý z dvojice masírován postupně?

Ráda bych ji objednala, proto mne zajímá, zdali je potřeba zabookovat jeden čas a bude s námi počítáno, nebo mám zabookovat časy dva.

Děkuji moc za Váš čas a za ochotu.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

 Zuzka

Lotus spa

Dobrý den,
Párová masáž probíhá v jedné místnosti v jeden čas. Ale pokud si budete přát, můžete mít i dva pokoje, což můžete upřesnit v poznámce. (Např. matka a dcera) Doporučuji navštívit web lotusspa.cz , kde najdete fotografie.
S pozdravem
Lotus spa

Hana Budinská

Dobrý den, jsem v 6. měsíci těhotenství, je možnost i tak využít masáž aromatickými oleji? Přišla bych se sestrou. Děkuji
 Hanka

Lotus spa

Dobrý den,
Ano, v 6. měsíci už to možné je, masáž už není tak intenzivní, ale hlavně nesmíte mít žádné zdravotní komplikace. Napište to prosím do poznámky.
Rambousek
Lotus spa

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru