Termín
Platnost do 30. 6. 2019.
V ceně
Degustační menu pro dva
- 2× amuse bouche – paštika s lesním ovocem a lístkem máty (70 g)
- 2× studený předkrm – carpaccio z červené řepy (70 g), espuma z kozího sýru a borůvky
- 2× polévka – bramborový krém s rozmarýnem (0,15 l)
- 2× teplý předkrm – roláda z králičího hřbetu (100 g), zahradní bylinky, noky s pestem z medvědího česneku
- 2× sorbet
- 2× hlavní chod – váleček vepřové panenky (100 g), ostružinová omáčka, sakura
- 2× dezert – trhanec s lesním ovocem a šlehačkou (70 g)
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1445762
- Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
- Přijďte alespoň 20 minut předem.
- Jídlo s sebou: nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě. Odnos s sebou není možný.
- Po dokončení rezervace přes rezervační formulář ji už není možné stornovat.
- Rezervaci je možné přesunout na jiný termín pouze po telefonu na čísle +420 601 567 080.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Až vaše chuťové pohárky okusí lahodnou chuť paštiky, carpaccia a králičího hřbetu, budete se cítit jako v nebi.
Přijměte pozvání restaurace Bonjour – Culinary Club ČR a dopřejte si skutečnou královskou hostinu. Tentokrát si pochutnáte na speciálně sestaveném 7chodovém degustačním menu, které pro vás připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč.
Toto lahodné menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Kuchaři i číšníci se budou věnovat pouze vašim pokrmům a servisu. Ochutnáte např. espumu z kozího sýru, králičí hřbet nebo vepřovou panenku s ostružinovou omáčkou, ale těšte se i na spoustu dalších dobrot.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zvaný jako mezinárodní poradce a školitel.