Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7chodové degustační menu pro dva: králičí hřbet, vepřová panenka i sorbet

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Degustační menu pro dva

  • 2× amuse bouche – paštika s lesním ovocem a lístkem máty (70 g)
  • 2× studený předkrm – carpaccio z červené řepy (70 g), espuma z kozího sýru a borůvky
  • 2× polévka – bramborový krém s rozmarýnem (0,15 l)
  • 2× teplý předkrm – roláda z králičího hřbetu (100 g), zahradní bylinky, noky s pestem z medvědího česneku
  • 2× sorbet
  • 2× hlavní chod – váleček vepřové panenky (100 g), ostružinová omáčka, sakura
  • 2× dezert – trhanec s lesním ovocem a šlehačkou (70 g) 
  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1445762
    • Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě. Odnos s sebou není možný. 
  • Po dokončení rezervace přes rezervační formulář ji už není možné stornovat.
  • Rezervaci je možné přesunout na jiný termín pouze po telefonu na čísle +420 601 567 080. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 7 8 9 10 11

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 899 Kč −50 % 949 Kč
1 899 Kč −50 % 949 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Až vaše chuťové pohárky okusí lahodnou chuť paštiky, carpaccia a králičího hřbetu, budete se cítit jako v nebi.

Přijměte pozvání restaurace Bonjour – Culinary Club ČR a dopřejte si skutečnou královskou hostinu. Tentokrát si pochutnáte na speciálně sestaveném 7chodovém degustačním menu, které pro vás připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč.

Toto lahodné menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Kuchaři i číšníci se budou věnovat pouze vašim pokrmům a servisu. Ochutnáte např. espumu z kozího sýru, králičí hřbet nebo vepřovou panenku s ostružinovou omáčkou, ale těšte se i na spoustu dalších dobrot.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zvaný jako mezinárodní poradce a školitel.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita