Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 nebo až 10 vstupů do plaveckého areálu: vnitřní i venkovní bazén a sauny

4,5 / 5 SK Motorlet Praha Praha - Radlice  (mapa) 494 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Anna

Dobry den, muzu koupit 5 vstupů pro dospělého nebo 10 vstupů pro dítě do 145 cm a budu chodit spolu se dcerou, a pouzit jenom tuto permanentku (asi pro mne bude 1 vstup a pro dceru 0,5)) nejak tak), pujde to?

SK Motorlet Praha

Dobry den, presne tak je to mozne .

Hedvika Šimlová

Byla jsem dnes poprvé. Plavání pro veřejnost do 16h. Ptala jsem se u vstupu, jak to probíhá a řekli mi, že do 16 h musím opustit bazén, whirpool i saunu. Tak jsem v 16 h opustila bazén, šla se osprchovat a v 16.15 už na mě šatnářky zvyšovaly hlas, že tam nemám co dělat. Omluvila jsem se a vrátila jsem žeton od skříňky a jedna mi řekla, že si mohu oblečená vysoušet hlavu. Za minutu na mě naběhla druhá, že co tam dělám…
Akorát dělají z lidí blbce tím, že tam nemají jasná pravidla. Nikde není psáno, že pokud je plavání pro veřejnost do 16 h, že do té doby musí návštěvníci opustit nejen plaveckou dráhu, ale i zázemí. Co je to prosím za bordel? A kdybych se při vstupu neptala…Chodím plavat i na Zelený pruh a s takovýmto přístupem jsem se nesetkala…:-(
Nemohu zedy tuto nabídku hodnotit pozitivně,ačkoliv jsem si skvěle zaplavala, personál je otřesný!

SK Motorlet Praha

Dobry den,
Provozni pravidla plati pro kazdeho, ale pokud byla reakce personalu neadekvatni, moc se omlouvame !!! Celou zalezitost s personalem prodiskutujeme a zajistime napravu.

Míša

Dobry den, je prosim mozne vyuzit permanentku na celodenni vstupne v lete, k venkovnimu bazenu bez satny?

SK Motorlet Praha

Dobry den,
ano, ale pouze jako jednotlive vstupy s omezenym casovym limitem, nikoliv , ze za jeden vstup muzete vyuzivat celodenni vstupne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru