Nabídku 3D permanentní make-up obočí mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Perfektní vzhled: 3D permanentní make-up obočí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marta

Dobrý den, mamka má vytetované obočí (úzká linka) asi 5 let zpátky. Je možné použít tuto metodu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, ano, samozřejmě je to možné :) Pěkný den

Zuzana Svobodová

Dobrý den,
zakoupila jsem si u Vás voucher do salonu Angela nails&beauty na permanentní make-up pudrovou metodou.Ten jsem již podstoupila a tuto středu jsem měla dorazit na korekci.
Tu ovšem nebudu absolvovat,naopak jsem dnes byla práci slečny Angely v salonu reklamovat.Odvedená práce má několik viditelných vad-foto k doložení mám.Jedna je dokonce neopravitelná a lze odstranit pouze nano technologií.
Pudrová metoda nemá mít ostré kontury a má působit přirozeně.V mém případě bohužel,tato definice neplatí.Domluva ohledně finančního vyrovnání byla nemožná.Ačkoli sl.Angela chyby a vady své práce viďela,žádná sebereflexe nenastala a předvedla absolutně neprofesionální postoj.Nebyla schopná uznat chybu a dohodnout se na mém odškodnění alespoň 1 000 Kč,i když mě odstranění bude stát skoro 2× tolik.
Proto Vás žádám o radu a návrh řešení, jak v této věci dále postupovat.
Děkuji předem,
Svobodová Z.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, to nás opravdu mrzí, pokud došlo k nějakému pochybení v salónu. Požádáme Vás co nejdříve o kontaktování zákaznické podpory na e-mailu podpora@slevomat.cz, kde uveďte popis co se stalo a s kolegy se následně pokusíme najít nějaké vhodné řešení. Děkujeme

Ludmila VAŇKOVÁ

Dobrý den, dámy,
měla bych zájem o permanentní make-up obočí. Četla jsem kontraindikace, a tudíž se obávám, že by to nebylo pro mě vhodné, neboť mám křečové žíly a před 2 roky jsem podstoupila chirurgický zákrok varixů radiofrekvenční metodou a laserem na druhé noze. . Rovněž beru Rosucard na cholesterol. Prosím vás, sdělte mi, zda by zákrok nebyl pro mě škodlivý. Mnohokrát vám děkuji předem za odpověď.
S pozdravy,

Ludmila Vaňková
 ludmilka.vankova@seznam.cz

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, velice nás mrzí, že se nám nepodařilo získat tuto informaci od partnera včas a nabídka již vypršela. Věříme, že příště se nám podaří obratem zajistit veškeré podrobnosti! :)
Hezký den, David

Kristýna Dostálová

Pokazde, kdyz se snazim dovolat na uvedene cislo, dovolam se pani do Bludova, ktera o zadnem salone nevi…
Tak jak to tady funguje?!! Dekuji…

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, omlouváme se za komplikace u telefonního čísla doško k přehození posledních dvou číslic a tím pádem bylo číslo nesprávné. Osobně jsem ověřila správné telefonní číslo, které je: 775656789. Hezký den, Simča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru