Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružství na střelnici: 12 balíčků včetně dětského, až 20 zbraní

4,6 / 5 DobrodružstvíNaStřelnici.cz (12 poboček) Mýto  (mapa) 573 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
ANM

Dobrý den,
Mám dotaz koupil jsem voucher jako dárek otci, ovšem koukám až teď, že tam je napsané pro dítě nebude to nijak vadit, když tam příjdem dospělý ?

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. Vůbec to nevadí. Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Jaroslav Jarkovsky

Zdravím zaujala mě nabídka pro děti od 10 let… Mam syna v tomto věku prosím jak akce pro děti probíhá děkuji jarkovsky

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, děti musí přijít v doprovodu zákonného zástupce. Doporučujeme speciální variantu voucher „7 zbraní a 38 nábojů (speciální balíček pro děti od 10 let)“ po rozkliknutí varianty se dozvíte co vše je v rámci nabídky dětem k dispozici =) Hezký den, Simča :)

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Simčo, díky. Celý den jsme makali na střelnici v Kroměříži. 25 dětských poukazů, 71 „dospěláckých“­. Vojta

Jan Neuberger

Dobrý den jsme z Děčína kde najdeme nejbližší střelnici diky

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. Všechny naše střelnice, jak popsané GPS souřadnice, tak přehlednou mapu najdete na webu: https://www.vojtechmarek.cz/zde-si-rezervujte-misto-a-termin-na-strelnici-k-uplatneni-vaseho-voucheru/ z Děčína jeďte po silnici E 442 na Ústí a pak na Most. Tam je nejbližší střelnice Vašemu bydlišti. Na setkání na Dobrodružství na střelnici se těší a zdraví......Te­rezie www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Antonín Horňáček

Dobrý den, můžu si vzít někoho k sobě (do bezpečné vzdálenosti), kdo mi udělá foto/video a je počet doprovázejících osob limitován? Měl bych zájem o Dukovany. Děkuji Vám za odpověď.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den pane Horňáčku. Těší mne, že jste takový dotaz položil právě nám. Nicméně, instruktoři společnosti Dobrodružství­NaStřelnici vždy každému střílejícímu, na každé akci, sami natáčí video a fotografují. Foto&video poté předáváme každému jednomu zákazníkovi. Obé je u nás standardem v ceně voucheru. Jsem ale přesvědčený, že když přijedete střílet na střelnici u Dukovan, bude Vám fotografování umožněno. Je však nutné se zeptat někoho jiného. My na střelnici v Dukovanech nestřílíme:-)

Vojtěch Marek, majitel www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Pavel Kohutka

Dobrý den, je možné prodloužit platnost voucheru? Jedná se střelnici č. 6 Most – Čepirohy, kde jsou k dispozici dva termíny, kdy druhý (vhodnější) je již po platnosti voucheru (zakoupen v prosinci 2018). Děkuji za odpověď.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. S prodloužením kontaktujte přímo Slevomat na podpora@slevomat.cz. Neumím předjímat jejich rozhodnutí. Pokud vám voucher neprodlouží, kontaktujte mne na náš email info@dobrodruzstvinastrelnici.cz, promluvím s majitele firmy a určitě si s tím poradíme.
Zdraví…Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Jana Budínová

Dobrý den ráda bych se zeptala zda se dá střílet i o víkendu v Brně. Děkuji

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. V Brně o víkendu nestřílíme. Pokud chcete pouze víkend doporučuji Vaší pozornosti střelnice v Kroměříži nebo v Bystrém u Svitav. Zdraví Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Blanka Šebestová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dá se domluvit termín i na víkend (do Lysic?) A když si vyberu nejdobrodružnější balíček můžou tam být dva a rozdělit si náboje? Děkuji za odpověď

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. Každý z našich balíčků je apriori koncipovaný pro dvě osoby. Počítáme s místem a časem pro dva. Náboje si můžete rozdělit a nebo na místě dokoupit další. V Lysicích o víkendu nestřílíme. V sobotu střílíme buď v Kroměříži nebo v Bystrém. Registrovat voucher si můžete: https://www.vojtechmarek.cz/zde-si-rezervujte-misto-a-termin-na-strelnici-k-uplatneni-vaseho-voucheru/ Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Tamara Bursikova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chci si koupit voucher, kde je možnosti střílení pro dvě osoby. Jak mám tedy postupovat při rezervaci? Bude brán zřetel, že budou střílet dvě osoby v daný den a hodinu.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Ano. Počítáme s tím, že přijedete střílet dva na jeden voucher. Objednejte si jeden termín na jeden voucher a vše ostatní nechte na nás:-) Náboje si můžete rozdělit, nebo za pár korun na místě dokoupit.

Zdraví… Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru