Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka do polského zábavního parku Inwald: 5 center pro malé i velké

4,6 / 5 Dinolandia Inwald  (mapa) 126 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Veronika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali je v tomto parku Inwaland opravdu všechno v ceně i všechny kolotoče?a kolik stojí parkovné a zdali se dá jídlo platit někde kartou?

Inwald Park

Dobrý den,

všechny kolotoče jsou zahrnuty v ceně vstupenky, s výjimkou atrakcí Dzika Rzeky v Parku Miniatur. Parkování je zdarma, v parku můžete platit kartou.

Katka

Dobry den, toto je rodinne vstupne?

Inwald Park

Nejedná se o rodinný lístek, jedná se o vstupenku pro 1 osobu, například v případě čtyřčlenné rodiny si musíte zakoupit 4 vstupenky.

O. D.

Zdravím, dá se jak minulý rok jít př. do miniatur a druhý den se tam vrátit? Či už musím využít pouze jiné parky v kterých jsem den předtím nebyl?
Děkuji za vysvětlení.

Inwald Park

Každý park můžete vstoupit pouze jednou.

Hanka Roháčková

Dobrý den, na fotce jsou i kolotoče, ty jsou také součástí vstupenky v některém z uvedených parků nebo se platí jízdy na nich ještě navíc k ceně vstupenek? Také by mě zajímala sleva pro dítě 4 roky cca 110 cm, stejně jako se ptá paní přede mnou… děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, v rámci vstupenky máte vstup na všechny atrakce v jednotlivých parcích zdarma. Zvýhodněné vstupné mají jen děti do 90 cm, jak je v nabídce uvedeno :) Pěkný den

Silvie Šobrová

Dobrý den ráda bych park navštívila se synem má 4 roky a 110cm je výsoky, musim lístek zaplatit i pro dítě nebo je na něj na místě v parku nějaká dětská sleva? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvie, je potřeba zakoupit i lístek pro syna. Zvýhodněné vstupné mají jen děti do 90 cm, jak je v nabídce uvedeno :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru