Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ateliérové focení miminek, dětí i celé rodiny nebo nastávajících maminek

4,9 / 5 YesPhoto Praha - Vršovice  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Markéta Pišl Svobodová

Dobrý den,
chápu dobře, že jeden voucher lze uplatnit na dvě rodiny, takže kdybychom měli my a kamarádi zájem o focení našich dětí k jednomu roku, tak nám stačí jeden voucher a budou focené tematicky obě děti? A pokud jim bude jeden rok v říjnu, lze tento voucher koupit už nyní? Pana fotografa jsem viděla nyní na veletrhu a byla jsem s ním velmi spokojená. Moc Vám děkuji za odpověď.
S pozdravem

YesPhoto

Dobry den, akce se týka jara. Na podzim nebude aktuální. Voucher plati pro více rodin.

Kamila

Dobrý den,
rádi bychom u Vás nechali vyfotit 10-měsíční dceru. Bylo by možné udělat v rámci voucheru i foto s námi-rodiči? Mějte se hezky a děkuji za odpověď, Kamila

YesPhoto

Součásti focení je vždy focení i celé rodiny.

Sandra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volné termíny na těhotenské focení (konec května/začátek června)? Nejspíše bychom volili termín o víkendu, nebo minimálně v pozdějších odpoledních hodinách. S tím souvisí i příplatky, že? Za termín po 16.hodině je příplatek 500 Kč, stejně jako za přítomnost partnera + staršího sourozence, že?

YesPhoto

Dobry den, terminy nejsou problém. Vždy nějaký najdu. Součástí focení je i focení s partnerem nebo se starším dítětem. Není za to žadný příplatek.

Iva

Dobrý den,

zajímalo by mě kolik, podle Vaších zkušeností, fotek je možné za uvedených 30 minut stihnout? Mám 5 měsíční dceru.

Moc děkuji.

YesPhoto

Dobry den, vyfotí se tak 6 a výce ruznych témat. Kolem 4–5 ruzny oblečení se vystřídá a vznikne z toho kolem 70 různých dobrych fotografii k výběru…pracuji s dětmi velmi rychle a mam předpřipravené vždy 3 foto koutky. Tím vyfotím za běžný čas, jako u jiného fotografa 3 úplně tematicky rozdílné fotografie. Takže je focení velmi efektivní.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru