Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodinové ošetření vybrané partie kryolipolýzou – 1, 2 nebo 4 ošetření

4,5 / 5 Studio Pajkrlinie Praha - Vršovice  (mapa) 110 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
D.

Dobrý den budete nabídku opakovat , bohužel ještě neskončila a už vyprodáno , nějak jsem nestihla díky

Slevomat.cz

Dobrý den, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne.

Hezký den, David :)

Renata

Dobrý den, z předchozích dotazů usuzuji, že lze po zakoupení několika procedur absolvovat dvě po sobě, tedy na dvě hodiny ,je to tak správně? Děkuji za odpověď.

Studio Pajkrlinie

Ano, je to tak. Hezký den Iveta

Aleš

Lze použít i na last podbradku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši, je možné vybrat si na ošetření z těchto partií: břicho, boky, hýždě, vnitřní a vnější strana stehen, ruce. Hezký den, Simča :)

Veronika

Dobrý den, můžu se zeptat, jaký stroj ke kryolipolýze používáte? Děkuji ;)

Studio Pajkrlinie

Přístroj se jmenuje COOLIPO Twin. Hezký den Iveta

Monika

Dobrý den, měla bych tři dotazy k dané proceduře. Jednak bych se ráda zeptala, zdali jedna oblast ošetření v případě břicha znamená horní i spodní břicho nebo v případě boků pravá i levá část a dále by mě zajímalo zdali jde při jednom ošetření ošetřit dvě partie najednou např. břicho a boky (samozřejmě s platbou na dvě ošetření). Můj třetí dotaz se týká výsledků ošetření. Kolik ošetření je třeba na viditelný výsledek v daných oblastech, zajímal by mě též úbytek v cm. Předem děkuji za odpověď.

Studio Pajkrlinie

Dobrý den, pokud jde o břicho, záleží, jak veliká je ošetřovaná oblast, pokud je menší, zvládnu horní i dolní najednou. Boky se dělají oba najednou. Dvě oblasti najednou bohužel dělat nejdou z důvodu podchlazení, mohu hodinu po sobě, ale najednou to bohužel nejde. Zapotřebí jsou alespoň 3 ošetření, ale opět to záleží na velikosti ošetřované oblasti. Hezký den Iveta studio Pajkrlinie

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru