Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní pobyt v 4* hotelu uprostřed Jizerek: polopenze a privátní wellness

4,6 / 5 Hotel Jizerka 4 Jizerské hory (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva Kurátorová

Dobrý deň, mala by som záujem o pobyt u Vás 16.10 – 18.10.2019. Keď vyberiem daný voucher s tým dátumom, nedá sa mi to objednať, lebo nie je isté, či máte voľné. Môžem poprosiť o info, či by šlo zakúpiť ten voucher na ten termín?

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, ano ve vyjímečných případech je to možné. Pro domluvení tohoto kontaktujte prosím emailem hotel@medinek.cz

Bohumil Končelík

Dobrý den, mohu prosím poprosit , zda je možné na 4dny 3noci? Jak by to prosím vycházelo pro 2 dospělé. A nevím přesný termín, je možné to zakoupit a dostat voucher třeba do 31.10? Děkuji moc

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, pokud máte zájem o jiný typ pobytu, kontaktujte hotel přímo. Termíny jsou k dispozici dle aktuální obsazenosti hotelu.

Klára Švehlová

Vážení, zakoupila jsem zde na Slevomatu dárkový poukaz na pobyt ve Vašem hotelu na 1 noc. Bohužel až posléze jsem na Vašich webových stránkách zjistila, že kdybych pobyt objednala přímo od Vás, vyšla by mě ta daná jedna noc (v totožném termínu s pevným datem) na polovinu! Rozdíl je pouze v absenci večeře. Opravdu má cena večeře pro 2 osoby hodnotu přes 1.200,– Kč, resp. 1.500,– Kč, když uvádíte, že plná cena balíčku" je 2.750,– Kč? Nebo jaká jiná výhoda se při nákupu přes Slevomat nabízí? Předem moc děkuji za odpověď.

Pavla

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jak je to tam s dostupností bez auta ? Bohužel nemáme auto …když bychom měli zájem přijet ? Děkuji za odpověď.

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, veřejnou dopravou se dostanete nejdále do obce Horní Polubný. Další cca 3 km je potřeba dopravit se po svých.
Děkujeme Tým hotelu Jizerka

Jakub Čech

Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně termínu od 14cervna na jednu noc pro 2osoby v ceně 2500,– a příplatek za vyrivku jde nějak doplatit?

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, zde nabízené pobytové balíčky bohužel lze uplatnit pouze ve dnech od pondělí do čtvrtka. Pokud máte zájem o víkendový termín, prosím kontaktujte hotel napřímo: manager@hotel-jizerka.cz
Děkujeme

Michaela Balážová

Dobrý den, chci se zeptat proč, když do vyhledávání zadám víkend, se mi zobrazují i nabídky, které jsou platné jen pro všední dny, jako například tato.

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, tato akce je platná za zvýhodněnou cenou pouze ve všední dny. Pokud máte zájem o víkendový termín, zkuste prosím kontaktovat hotel napřímo.
Děkujeme

Alena Bartoňová

Dobrý den, můžu vědět, zda je možná přistýlka pro 3. dospělou osobu při pobytu od 26.6. do 28.6.2019? A pokud ano, jaká by byla výše doplatku za ubytování s polopenzí?
Předem děkuji.

Hotel Jizerka 4

Dobrý den, přistýlka na 1 noc za dospělého činí 800 Kč. Polopenze je za 200 Kč. Ve Vámi poptaném termínu by tedy doplatek činil 2000 kč
Pokud máte zájem, rádi Vás přivítáme v našem hotelu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru