Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tři dny zdravého pohybu pro dva v Beskydech

4,3 / 5 Penzion Alpina Beskydy (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Martina Koubková

Dobrý den,

moc se mi líbí Vaše nabídka. Pokud se rozhodneme, kolik musím koupit voucherů,když jsme 2 dospělé osoby a tři děti 2,5/11/14 let. A zda máte ještě volný termín 32. nebo 33. týden. Díky

Penzion Alpina

Dobrý den, voucher je možné uplatnit v termínech 27. 5.-2. 7. 2013 a 24. 8.-27. 10. 2013. Napište mailem o který konkrétní termín máte zájem. Určitě se domluvíme :-)

Václav

dobrý den,
je možné přikoupit 1 voucher,takže 4noci/2osoby v ceně 3558 Kč?Děkuji,Vá­clav

Penzion Alpina

Zdravíme z Beskyd. Ano, přikoupením dalšího voucheru se můžete pobyt prodloužit, ale je třeba si uvědomit, že každý voucher obsahuje celý balík služeb. Pokud by jste další 2 noci chtěli už jen ubytování dáme Vám na něj 20% slevu. Rádi Vás uvidíme

Anysek

Dobrý den, kolik by stálo přikoupení 3 noci pro 2 dospělé osoby a dítě 2 roky? A jaká by byla cena pro 2 leté dítě za samostatnou postel na 3 noci? Je možné u vás půjčit ke kolu i sedačku nebo vozík pro dítě (má 17 kg)? Děkuji

Penzion Alpina

Dobrý den, Anysku. Pobyt je možné si prodloužit se slevou 20%, t.j. ve Vašem případě 624 Kč pro 2 osoby/noc. Dvouleté dítě na samostatném lůžku 100 Kč/noc. Dětskou sedačku Vám zapůjčíme zdarma.

Martin Buroň

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kolik hodin je možné zapůjčit kola (v ceně)? Chtěl bych vyjet na Radhošť tak abych to nějak časově stihl. Děkuji

Penzion Alpina

Dobrý den, Martine. Na Radhošť to určitě stihnete, je to kousek, vidíme na něj z oken. V ceně kupónu je kolo na půl dne = 5 hodin. Nahoru Vás může pohodlně vyvézt lanovka i s kolem nebo si můžete máknout po Knížecí cestě :-). Cyklisté jsou u nás vítáni.

Oldřich

Dobrý den, proč si mám kupovat „slevový“ kupon, když si mohu pobyt na 2 moci objednat za nižší cenu přímo na http://penzion-alpina.hotel.cz/ ? 1600,–Kč.
Nejedná se o žádnou slevu!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Oldřichu. Děkuji Vám za Váš dotaz. Avšak pokud se podíváte do Kalkulace u nabídky, nabízíme ještě k pobytu další doprovodné akce. Děkujeme a pokud se rozhodnete zakoupit, přejeme příjemný pobyt.

Penzion Alpina

Dobrý den, tohle sleva rozhodně je! a to celých 40% na celý balík služeb. Ceník najdete na našich stránkách, odkud ho přebírá Hotel.cz a další partneři. Rádi Vás uvidíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru