Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní nebo dvoudenní certifikované masérské kurzy! Naučte se masáž zad, thajskou masáž, rituál pěti elementů i další uvolňující praktiky.

4,6 / 5 Masérnička (2 pobočky) Zlín  (mapa) 334 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
jozka

jak je to s prapraktickou částí výuky? jak dlouhá je? Kdo dělá figuranta?

Masérnička

Dobrý den
Na praktické výuce jsou kurzy založené především, takže je v podstatě dlouhá jako celý kurz. Masáže si navzájem na sobě zkoušejí účastníci kurzu. Děkujeme za dotaz.

Eva

Taky vřele doporučuji – byla jsem o víkendu na indické masáži hlavy a na záda a obojí super, každý den jiný masér a oba pohodoví chlapíci, i účastníci v pohodě, hlavně v neděli jsme se i zasmáli. Podařilo se mi přesvědčit manžela, aby šel kvůli mě na lymfodrenáž, takže kupuju další ;-).

Masérnička

Děkujeme moc Evo a těšíme se na setkání.

Lucie Tošenovská

Dobrý den, platnost do 30.9 znamená, že do tohoto termínu si musím kurz rezervovat, nebo jej absolvovat? Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Můžete se objednat na jakýkoliv termín. Tam je jen důležité objednat se nejpozději měsíc před koncem platnosti poukazu. Děkujeme za dotaz.

Tomáš Nosek

Dobrý den, na ten kurz lymfodrenáží bych šel třeba právě tady k vám. Tak mě zajímá, zda-li po absolvování vašeho kurzu např. lymfodrenáž nohou, budu moci podnikat i v tomto druhu masáží?

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz. Jelikož máte rekvalifikační kurz, tak když si doděláte lymfodrenáž, samozřejmě můžete.

Tomáš Nosek

Dobrý den, mám maserské osvědčení na podnikání (sportovní a rekondiční masáž), mohu si po absolvování vašeho kurzu přidat do kolonky vzdělání např. lymfodrenáž?

Masérnička

Dobrý den
Pokud máte rekvalifikační kurz, což podle toho co píšete máte, tak sportovní a rekondiční masáž zcela určitě můžete. Pokud máte kurz lymfodrenáží, tak si tam lymfodrenáž můžete přidat také. Děkuji za dotaz a krásný den.

Radim Mokrohajský

Dobrý den, mám maserské osvědčení na podnikání, mohu si po absolvování vašeho kurzu přidat do kolonky vzdělání např. masér sportovní a rekondiční masáže a lymfodrenáže?

Veronika Hubáčková

Dobrý den,
je možné si předem (než mi dorazí již zaplacené kupóny) zarezervovat termíny kurzů o které mám zájem, aby nedošlo k jejich zaplnění?
Děkuji za odpověď.

Masérnička

Dobrý večer
Možné to je ale je pak hned nutné poslat čísla dodatečně emailem.

Péťa Vaisová

Dobrý den,
nedávno jsme absolvovali kurz partnerské masáže a byli jsme moc spokojení.. :) Takže můžu jedině doporučit…

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme moc za pochvalu. Moc nás to těší.

Jana

Dobrý den, jakou váhu má 1denní kurz oproti mnohem delším rekvalifikačním kurzům, kde se probírají podrobně svaly, nemoci kůže apod. Dá se certifikát z tohoto kurzu použít i při podnikání (nemám zatím žádný masérský kurz) ? Nebo lze jen masírovat rodinu bez úplaty? Moc děkuji a hezký den.

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz. Po absolvování jednodenního kurzu podnikat nemůžete. k tomu jsou určeny kurzy rekvalifikační. Jednodenní kurzy slouží buď k rozšíření nabídky pro maséry ale chodí na ně hodně i laici, kteří si techniku chtějí osvojit a praktikovat ji pro své blízké.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru