
Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
Slavnostní indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby
- Předkrm
- Salmon Roll (jarní závitky s uzeným lososem, avokádem, mangem, koriandrem a salátem v husté kurkumovo-kokosové omáčce), 200 g
- Degustační tác
- Lalot Sapi (mleté hovězí rolky v lalotovém listu s citronovou trávou a lehce pikantní sladkokyselou omáčkou), 170 g
- Ayam Taliwan (farmářské kuřecí maso v kokosové omáčce s limetkou), 200 g
- Udang Sambal (velké tygří krevety v sambalu), 3 ks
- Bebek Tamarind (farmářská kachna v husté sójovo-tamarindové omáčce), 200 g
- Tahu (marinovaná zapečená tofu směs v banánovém listu s krémovou omáčkou z centrální Jávy), 130 g
- Tempeh (marinovaný grilovaný tempeh s karamelizovanou sójovou omáčkou s medem, tamarindem a zázvorem), 150 g
- Speciální kokosová rýže, 450 g
- Salát acar (nakládaný salát), 100 g
- Sambal merah (červený sambal), 60 g
- Sambal hijau (zelený sambal), 60 g
- Sambal mangga (mangový sambal), 90 g
- Pikantní oříšky, 50 g
- Kerupuk (krevetové lupínky), střední miska
Průměr tácu je cca 50 cm.
Rezervace: 24 hodin předem na www.garudarestaurant.cz/rezervace (do poznámky uveďte název a kód voucheru) nebo na tel. 730 890 424.
Rezervaci je potřeba zrušit minimálně 24 h předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Mottem Indonésanů je „Jednota v rozmanitosti.“ A vztáhnout se dá i na zdejší jídlo – spousta rozmanitých chutí, jedna velká dobrota!
Vyzkoušejte exotické speciality, které pro vás uvaří indonéský master chef Faarudin Wau, jehož umění je prostě wau! V restauraci & kavárně Garuda vám připraví slavnostní Tumpeng, efektní degustační tác, uprostřed něhož se tyčí kokosová rýže, kolem které je vyskládaná jedna dobrota vedle druhé.
„Všechno bylo na jedničku! Jídlo bylo skvělé a obsluha suprová.“ (Svatava, 11/2018)
Když se řekne indonéská hostina, je tím myšlena opravdu spousta jídla, takže ke stolu usedněte klidně ve čtyřech. Těšte se na farmářské kuře i kachnu, hovězí maso a velké tygří krevety, ale také vegetariánské speciality s tofu a tempehem či jarní závitky s lososem.
Že některé názvy (nebo většinu) slyšíte poprvé? Nic se nebojte, číšníci vás jednotlivými chody provedou, odtajní tajuplná jména a doporučí, co se k čemu hodí. A rádi přidají i tipy z nápojového lístku: zkuste čajové směsi, čerstvé ovocné šťávy a na závěr indonéskou kávu.
