Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chorvatský Gradac na 9–11 nocí s ubytováním ve vile či penzionu vč. dopravy

4,4 / 5 CK BonTon Makarská riviéra - Chorvatsko 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho trvá cesta autobusem do Gradacu, dále zda Vámi nabízené apartmány jsou ve svahu a ještě prosím cenu za pobyt, kdy cestuje pouze 1 dospělý + 1 dítě, 6 let. Děkuji Andrea

CK BonTon

Dobrý den, cena za pobyt je 2× cena voucheru. Cesta do Gradacu je dlouhá podle toho odkud cestujete (to zde neuvádíte). Orientační časy – očekávaný odjezd v 17:00–18:00 z Brna, a příjezd do Gradacu v osm ráno. Záleží které apartmány myslíte, my tam máme 5 vilek. Prosím pokud budete potřebovat cokoliv upřesnit, zavolejte na 580582843.

Denisa

Dobrý den , chtěla bych zájezd pro tři lidi je to možné? :) všude se píše že vouther uplatnit lze jen při koupení 2KS. tak si nejsme jisti jestli koupit dvakrát dva nebo jde i 3 krát ? :)

CK BonTon

Dobrý den, paní Deniso, první zavolejte do cestovní kanceláře, kde si zarezervujete ubytování pro 3 osoby ve vybraném termínu a pak si jednoduše koupíte 3 vouchery. Ty dva ks jsou myšleny jako minimální počet, pro který platí cena voucheru (pro 1 osobu se platí příplatek za neobsazené lůžko). 3 KS jsou tedy 3 vouchery.

Nataša Kučmová

Dobrý večer. Ráda bych se optala, jestli máte zájezd od 7.6. do 15.6. pro 3.dospělé osoby a dvě děti – 10. let a 8. let. Nejlépe s polopenzí, ale nemusí být. A s dobravou. Děkuji
S pozdravem Kučmová Nataša

CK BonTon

Dobrý den, termíny máme na Slevomatu se zvýhodněnou cenou od 7.6.-20.6. Pokud si z naší nabídky nevyberete, zkuste se podívat na www.bontonck.cz, ale to už nebude se slevou. Doporučuji se tedy držet nabídky. Máme zde ještě jednu akci na vilu Turanj, tam máme i kratší termíny, ale až v létě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru