Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Splněný řidičský sen: nezapomenutelná jízda v novém Fordu Mustang GT 5.0

4,9 / 5 GTcar (5 poboček) Čestlice  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jarin

Zdravím,budete přidávat termíny na Brno? 30 minut už není kam vmáčknout :-(

GTcar

Dobrý den,
termíny pro konání zážitkových jízd v lokalitě Brno máme pro období květen 2019 ve všední dny stále volné. Víkendy v uvedeném období jsou již obsazené, zájem je poměrně veliký, také nám tam padají pronájmy a jízdy v jiných lokalitách.
V měsíci červnu 2019 určitě plánujeme nějaké víkendové termíny i pro Brno, byť konkrétní datum zatím není stanoven (rozhodneme o něm přibližně za týden). Nicméně paní asistentka všechny zájemce, na které máme telefonický kontakt, eviduje v databázi a jakmile bude nejbližší volný víkendový termín pro Brno stanoven, bude všechny tyto zájemce kontaktovat a bude je informovat o termínu a času konání zážitkových jízd.

Anonym

Moc děkuji za odpověď 👍

GTcar

Není zač a budeme se těšit.

Anonym

Dobrý den, jaká trasa je naplánovaná v lokalitě Brno? Ptám se protože po rozkopanem Brně v kolonach by to asi zážitek nebyl. Dekuji

GTcar

Dobrý den, po Brně opravdu nejezdíme. Nástupní místo je u Avionu a jede se směrem na jih pod Brno. Část trasy je po dálnici a část po okreskách a obcích pod Brnem. Tam si vůz užijete dosyta, o čemž svědčí i naše hodnocení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru