Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rozveselte pokojíčky: polštářky, vak na záda i peněženka Prasátko Peppa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marie Homolková

Dobrý den!

Já jsem asi úplně hloupá, zřejmě jsem nepochopila systém „hry“. Chtěla jsem koupit vnučce k narozeninám vak na záda a polštářky s prasátkem Peppa, má teď takové období, bude jí 5 let. No a asi jsem si nepřečetla pořádně text pod řádkem, jestli kupujeme věc jako dárek. Zaškrtla jsem, že ano. A teď mám pokyny pro zaplacení a u každé věci je napsané, že voucher čeká na zaplacení. Ale já potřebuju ty věci, ne vouchery !!!!! Moc prosím, co mám dělat???

Velice děkuji za odpověď. Marie Homolková, Kalistova 288, 294 71 Benátky nad Jizerou, e-mail: m.hom@seznam.cz, mobil 607 242 828.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, tím, že jste zaškrtla políčko „kupuji jako dárek“ se pro Vás vůbec nic nemění. Zaškrtnutím políčka si neobjednáváte balící služby navíc, ale pomáháte nám pouze vylepšit dárkovou stránku, více lidí se tak může vaším výběrem inspirovat. Tím, že zaplatíte vouchery se zaplatí celá objednávka. Po zaplacení bude zboží odesláno na vámi vybranou pobočku Zásilkovny. Na Zásilkovně si poté pohodlně svou objednávku vyzvednete. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru