Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Akční zábava pro děti i dospělé: 1 hodina týmové hry TEPfactor

4,8 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 484 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Míla

Dobrý den,
je možné aby si každý z naší skupinky zakoupil voucher, a šli bychom společně? Nebo nejde sčítat ani takto. (Samozřejmě počítám s tím, že další hodiny by si každý zakoupil dle platného ceníku)

TEPfactor

Dobrý den, takto to samozřejmě možné je. 5 osob si může koupit 5 voucherů a první hodinu má tedy každý za 99,– korun. Zbytek lze doplatit na místě. Co nelze, jedna osoba přijde s pěti vouchery a bude hrát pět hodin. Hezký den.

Tina

Dobrý deň, rozumiem tomu správne, že voucher za 99 Kč a následne 339 Kč za každú ďalšiu hodinu hrania musí zaplatiť každý hráč v tíme (tj nie je to cena za celý tím)?
Ďakujem.

TEPfactor

Dobrý den, je to tak. První hodina je zvýhodněná a další čas si můžete dokoupit dle platného ceníku. Obě ceny platí pro jednoho hráče. Hezký den.

Kryštof

Dobrý den, mám koupený voucher z předchozí akce zde na Slevomatu na 2 hodiny hry. Mohu k tomu přikoupit ještě tento voucher? Děkuji.

TEPfactor

Dobrý den, voucher z předchozí akce je platný do dubna. Tato akce platí pouze v květnu. Tedy nelze vouchery zkombinovat. Obecně nelze kombinovat různé druhy akcí a slev dohromady. Hezký den.

Alena

Dobrý den, prosím, jaká hra je možná v časovém úseku 1 hodiny zvládnout? Děkuji

TEPfactor

Dobrý den, to je velice individuální. Pravděpodobně stihnete 6–7 úkolů. Pokud budete chtít ve hře pokračovat, můžete si dokoupit herní čas na místě dle platného ceníku. Herní čas se rozpočítává na minuty. Hezký den.

Kateřina J.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,když si zakoupí syn i já voucher a já bych synovi můj voucher věnovala, může syn využít současně 2 vouchery na 2 hodiny hry a zbytek času doplatit dle vašeho ceníku? Děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den, to bohužel nejde. Tato speciální akce platí pouze na hodinu a vouchery nelze sčítat. Zbytek času lze doplatit dle našeho ceníku. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru