Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

20% sleva na nákup v e‑shopu Knihy Dobrovský: platí na celý sortiment

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tom

Dobrý den, lze při uplatnění kupónu na 20% slevu, platit tuto objednávku benefitnimi poukazkami prosim

Knihy Dobrovský

Dobrý den, Tome, ano při uplatnění kupónu můžete využít platbu definitními poukazy :-) Přeji Vám pěkný den, za Knihy Dobrovský, Markéta.

Romana Špajsová

Už je vše v pořádku:)

Knihy Dobrovský

Dobrý den, paní Romano, moc se Vám omlouvám za malé technické nedorozumění. Jsem ráda, že je již vše napraveno a Vaše objednávka je v pořádku :-) Přeji Vám pěkný den, za Knihy Dobrovský, Markéta.

Romana Špajsová

Sleva k ničemu, objednávka mi byla stornována. Takže slevový kód už nefunguje.

Knihy Dobrovský

Dobrý den, Romano, to samozřejmě vyřešíme. Napište na poradime@knihydobrovsky.cz a vygenerujeme nový kód :) Za KD, Adam.

Matěj

Dobrý den, platí voucher i na již zlevněné zboží? Děkuji

Knihy Dobrovský

Dobrý den, Matěji, voucher platí na veškeré zboží, které na našem eshopu najdete :-) Jedinou výjimkou jsou e-knihy, na které nelze slevu uplatnit. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

.

Dobrý den,

voucher jsem již uplatnila, ale kdybych chtěla si ještě online objednat a zakoupit voucher, je to možné?

Děkuji.

Knihy Dobrovský

Dobrý den,
ano pokud si zakoupíte další slevový voucher můžete provést další objednávku. Zakoupení slevových voucheru není omezeno :-) Přeji Vám pěkný den, za Knihy Dobrovský, Markéta.

Lukáš

Dobrý den, lze kupón ze Slevomatu kombinovat i s jinými kupóny, konkrétně s klubovou poukázkou za nasbírané body? Díky, L.

Knihy Dobrovský

Dobrý den, Lukáši,
ano pokud si u objednávky zvolíte osobní odběr na prodejně můžete při vyzvednutí uplatnit poukaz za nasbírané body :-) Přeji Vám pěkný den, za Knihy Dobrovský, Markéta.

Milan

Dobrý den, též mám stejný problém jako ostatní s uplatněním.

Knihy Dobrovský

Dobrý den, pane Milane, omlouváme se za komplikace s uplatněním slevového kódu. Již usilovně pracujeme na nápravě, prosím Vás ještě chvíli o trpělivost. Během dnešního odpoledne bude vše napraveno a slevový kód budete moci uplatnit. Ještě jednou se moc omlouvám a děkuji za pochopení. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

Dana

Slevový kód není platný??!!! :-((((((

Knihy Dobrovský

Dobrý den, paní Dano, omlouváme se za komplikace s uplatněním slevového kódu. Již usilovně pracujeme na nápravě, prosím Vás ještě chvíli o trpělivost. Během dnešního odpoledne bude vše napraveno a slevový kód budete moci uplatnit. Ještě jednou se moc omlouvám a děkuji za pochopení. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

Olga

Dobrý den,
mám obdobný problém jako předešlí pisatelé, po zakoupení voucheru a jeho uplatnění v e- shop, tj. uvedením kódu, to zahlásí: „Bohužel, zadaný poukaz není platný!“. Jak mám tedy postupovat?
Děkuji.

Knihy Dobrovský

Dobrý den, paní Olgo, omlouváme se za komplikace s uplatněním slevového kódu. Již usilovně pracujeme na nápravě, prosím Vás ještě chvíli o trpělivost. Během dnešního odpoledne bude vše napraveno a slevový kód budete moci uplatnit. Ještě jednou se moc omlouvám a děkuji za pochopení. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

Romana Špajsová

Dobrý den mě to také píše, že slevový kod není platný. Nevím, co s tím.

Knihy Dobrovský

Dobrý den, paní Romano, omlouváme se za komplikace s uplatněním slevového kódu. Již usilovně pracujeme na nápravě, prosím Vás ještě chvíli o trpělivost. Během dnešního odpoledne bude vše napraveno a slevový kód budete moci uplatnit. Ještě jednou se moc omlouvám a děkuji za pochopení. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

Petra

Dobrý den, zakoupila jsem 20% slevu a při uplatňování v eshopu mě to stále píše, že slevový poukaz není platný (kod jsem několikrát správně zkopírovala), jak mám tedy slevu uplatnit?

Knihy Dobrovský

Dobrý den, Paní Petro, omlouváme se za komplikace s uplatněním slevového kódu. Již usilovně pracujeme na nápravě, prosím Vás ještě chvíli o trpělivost. Během dnešního odpoledne bude vše napraveno a slevový kód budete moci uplatnit. Ještě jednou se moc omlouvám a děkuji za pochopení. Za Knihy Dobrovský, Markéta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru