Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skupinový intenzivní kurz inline bruslení pro dospělé pod vedením profesionálních instruktorek. Užijte si jízdu naplno!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radomír

Dobrý den,
je možno brusle a chrániče u vás vypůjčit ?

Swanky tým

Hezký večer,

oficinální půjčovnou bruslí ani chráničů prozatím nedisponujeme.

Barbora Šímová Teslíková

1 voucher = vstupenka pro 1 osobu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro,

u této nabídky je jeden voucher pro jednu osobu na účast v intenzivním kurzu in-line bruslení.

Marťas Mutl

Syn má 11.let,může se také zúčastnit?

Swanky tým

Hezký den, program lekcí je přizpůsobený věkové kategorii 15-XXX. Pro děti nabízíme kroužky bruslení a příměstské kempy, kde je výuka ušitá na míru kolektivu dětí hravou zábávnou formou. Určitě by to pro něj byla lepší varianta. Pokud však oželí soutěživé hry a partu kamarádů ve svém věku, může samozřejmě absolvovat i tento intenzivní kurz bruslení s Vámi. U děti do 15 let je nutná kompletní výbava chráničů (lokty, kolena, zápěstí, přilba). Rozhodnutí je tedy na Vás :-)

Petra K.

Loni jsem absolvovala 2 kurzy se SWANKY týmem, 1. jako úplný začátečník a druhý jsem strávila už mezi pokročilými. Obě instruktorky jsou skvělé, pokud se chcete naučit bruslit a ovládat správně techniku, neváhejte :)

SWANKY tým

Jsme rády, že se Vám bruslení se SWANKY líbilo :-) Pro pokročilé bruslaře máme v nabídce INLINE TRÉNINKY. Spalovačka, posilovačka a zdokonalovačka. Jelikož se jedná o novinku v naší nabídce, tak v pondělí 16. 4. v 17:00 si můžete vyzkoušet TESTOVACÍ lekci zdarma. Předem je nutné si místo rezervovat.

Michaela Stypová

Bude tréning i v případě mokré plochy? Bude-li pršet, přesune se tréning na jiný víkend, ev. můžu si vybrat jiný termín?

SWANKY tým

Hezký den, v případě nepřízně počasí se lekce vždy s předstihem ruší a Vy budete mít možnost se přihlásit na Vámi zvolenou lekci v jiném termínu. Lekce je tak plně nahrazena :-) V rezervačním systému bude již na Vás, jakou lekci náhrady si zvolíte z dalších termínů tohoto kurzu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru