Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní pobyt v tropické Brazílii pro dva: hotel s bazénem a českým majitelem

5,0 / 5 HOTEL FRADISSIMO Brazílie (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marie Vilhelmova

Dobrý den měla bych zájem o pobyt na vašem hotelu v měsících únoru a lednu mohli ny jste mi rict cenu na sedm dni pro dva dospěli s dvě děti dekuji

HOTEL FRADISSIMO

dobrý den paní Marie, prosím sdělte mi termín (v únoru tady máme karneval v tomto období jsou ceny výrazně vyšší), o který máte zájem a také věk vašich děti. Děkuji

ps

tedy by se dalo platit v kč už rovnou nebo u vás na místě? a v jké měně by se uvás mohlo platit?

HOTEL FRADISSIMO

Doplňkové služby lze platit v Kč převodem na účet. U nás se platí v brazilských reálech.

ps

dík moc takto mi to teď stačí…jak s placením?

HOTEL FRADISSIMO

pobyt si koupíte přes Slevomat. Placení dalších služeb můžeme domluvit individuálně.

ps

díky to zní velmi pěkně…ještě mi rposím jen pro orientaci sdělte ceny za loď cca a za ten kurz cca.....pokud bude v angličtině lze mít se sebou ve dvojici někoho kdo umí když já si s bídou si řeknu o vodu? byl by to ten druhý se kterým bych jel…
potřebuji získat představu abych věděl co to celé bude stát…na těch aktivtách které budu chtít určitě to bychom se domluvili už takto? dalo by se to do celkové ceny nebo až na místě?
omlouvám se za všetečnost a moc děkuji

HOTEL FRADISSIMO

co se týče lodí, tak nabídka je široká. Menší lodě (kolem 7–8 metrů) a pomalejší vyjdou kolem 5000 Kč na den (6–8 hodin), menší plachetnice také začínají na této cenové úrovni. Motorové čluny či jachty ty jsou dražší. Např. motorový člun 10 m vás vyjde na cca 10.000 Kč/den + spotřebované palivo. Jachta od 20 m vám přijde na cca 40000 Kč + spotřebované palivo. V regionu máme přes 25000 registro­vaných lodí.
Kurz vás vyjde na cca 12–15.000 Kč/os. Ověřím stávající ceny a dám vám vědět.

ps

děkuji za reakci.
studuji a studji a ..jídlo je tedy jen snídaně? nebo je v ceně i něco dalšího? pokud ne lze dokoupit a pokud nao cca za jaké ceny…tento kot světa nezmám a nemám vůbec představu…
jak je to u vás s koupáním …lze si zorganizovat s vámi třeba kurz potápění pro toho kdo v životě pod vodu nebyl?
pokud si lze půjčit loď co k tomu pořebuji? nebo je to i s obsluhou ?
jsem dost zvědavý člověk tak se raději ptám.
díky za odpovědi.

HOTEL FRADISSIMO

Ano, v ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně. V hotelu máme restauraci, která nabízí obědy i večeře. Ceny jsou od cca 180 Kč. Koupání můžete vyzkoušet v hotelovém bazénu, či na blízké pláži, či ve vodopádu v pralese. Jinak ale naše oblast nabízí 365 ostrovů a přes 2000 pláží, které je ideální „prozkoumat“ lodí. Lze si pronajmout mnoho různých druhů lodí, vždy s kapitánem. Je možnost si objednat i potapěčský kurz pro začátečníky (4 dny) v angličtině.

ps

Dobrý den.
byť jsem se dočetl, že letenky si mám sehnat sám, tak pokud bych poždáadal jste či nejte ocoti mi je zajistit…jsem tak trochu konzervativní…
prosím jak s dopravou z letiště?? ta je v ceně ubytování ?
no a na konec…jak jste na tom aktuálně s termíny..by­libychom dva nebo 2× dva a nejlépe tak na 7 až 11 dní dle toho jak by to vycházelo…
jak je to s ostatními službami tedy pojištění atd…?

HOTEL FRADISSIMO

dobrý den, děkujeme za váš zájem.
termíny zatím máme volné. Ideální je, když si vyberete termín také podle letenek. Ty vám bohužel nemůžeme pořídit. Existuje několik webových stránek, kde si je můžete lkoupit online, anebo můžete osobně navštívit nejbližší cestovní kancelář, která vám je ráda zakoupí. Doporučujeme Student Agency. Doprava z letiště není zahrnuta v ceně pobytu, ale rádi vám ji zabezpečíme. Ceny pobytů najdete na naší nabídce na Slevomatu. Jsem k dispozici pro další informace.

Ivana Mádrová

Dobrý den, prosím o sdělení, zda na zájem mohou jet i manželský par a přítelkyně, tedy 3 dospělé osoby a jak by to bylo s platbou. Děkuji Ivana

HOTEL FRADISSIMO

dobrý den paní Mádrová,
v nabídce Slevomatu máme dvoulůžkové pokoje, do kterých většinou nedáváme přistýlky z důvodu prostoru. Máme také chatičky v přízemí, které mají kromě postele pro 2 osoby, také rozkládací gauč o velikosti 1,7 m x 1,3 m.
3. dospělá osoba či dítě nad 12 let: příplatek 900 Kč/nocleh/o­soba.
Jsem k dispozici pro další informace.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, ano klidně můžete jet ve třech =) 3. dospělá osoba či dítě nad 12 let platí příplatek 900 Kč/noc. Přistýlka pro 3. osobu se hradí až na místě. Hezký den, Simča :)

Jana šťastná

Dobrý den,tato cena 22900 za voucher,platí opravdu pro dvě osoby? Děkuji za odpověď, šťastná

HOTEL FRADISSIMO

dobrý den, ano, cena platí za 2 osoby.

Roman Wilczak

Dobrý den ,potřeboval bych poradit,zdali je výhodnější si přímo na letišti pronajmout vůz a během cca 3týdenního pobytu projet do Argentiny atd,či plout lodí a v Arg.si pronajmout .

HOTEL FRADISSIMO

dobrý den,
pokud si pronajmete auto na letišti v Rio de Janeiro, tak počítejte s tím, že na nejbližší hranici s Argentinou pojedete 2 dny. Záleží na tom, která místa v Argentíně hodláte navštívit. Pokud budete chtít plout, tak jedinou možnost kterou z Rio de Janeira znám, je okružní plavba cruiserem, která trvá cca 8–10 dní. Tyto platby bývají k většinou dispozici od prosince do dubna.

Markéta Nováková

Dobrý den,

prosím o informaci, zda je volný nějaký termín v 08/2019, preferuji počátek pro 1× dospělá osoba a 1× dítě 11 let. Dále jsem nenašla, zda je v ceně letenka a další případné transfery. Můžete prosím zaslat kalkulaci vč. snídaně?
Předem děkuji.

Markéta Nováková

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, dítě od šesti let se počítá jako dospělá osoba. Pro Vás a 11leté dítě je tedy varianta pro dvě osoby ideální. :) Ohledně termínu kontaktujte přímo hotel prostřednictvím WhatsApp +55 21 99532 7399 (můžete mluvit česky) nebo na e‑mailu contato@hotelfradissimo.com.br. Krásný den, Míša :)

HOTEL FRADISSIMO

Dobrý den paní Nováková, počátkem srpna máme stále volné termíny, takže si vyberte dle letenek. Zdraví, Ivan Zábojník

HOTEL FRADISSIMO

Uvedené ceny zahrnují nocleh včetně snídaně. v ceně nejsou zahrnuty letenky ani transfery. Transfer vám můžeme zprostředkovat ta­ké.

Bicková Soňa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte volné termíny v období září až listopad 2019? A kolik by stál transfer z letiště v Rio de Janeiru. Dále kdy z tohoto období je nejlepší počasí. Děkuji za odpověď. Bicková Soňa

HOTEL FRADISSIMO

Dobrý den,
v termínu září – listopad máme ještě volno, ale některé termíny mohou být vyprodány každým okamžikem (6–8.9, 19–22.9, 4–6.10, 11–14.10, 8–10.11, 21–24.11). Co se týče počasí, tak se dnes určitě nedá říci, kdy je nejlepší. Transfer z letiště vyjde na 950 Kč/osobu, minimálně 3 platící. Jsme k dispozici pro další informace.

Ivana Šmaterová

Dobrý den, jaká je cena za 9ti leté dítě? Děkuji.

HOTEL FRADISSIMO

Dobrý den,

děkujeme za poptávku.

3. osoba, dítě od 6 do 12 let: příplatek 450 Kč/nocleh/osoba

Možná změna kategorie na chalet (chatičku), kde je k dispozici pohodlná souprava (velikost 1,7 × 1,3 m).

Jsme k dispozici pro další informace.

Zdraví,

Ivan Zábojník

Pavlína Zíková

Dobrý den, jak je to daleko na pláž?, děkuji

HOTEL FRADISSIMO

800 metrů

Milena Gallinová

Dobrý den, letenky jsou na cestujícím, predpokladam:0) a rezervaci v hotelu si dela každý sám ? Děkuji, Milena

HOTEL FRADISSIMO

Dobrý den, letenky si koupíte sami. Rezervaci vám hotel potvrdí emailem. Konzultaci termínu můžete dělat v češtině přes uvedené whatsapp číslo či email.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru