Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v historickém srdci Kutné Hory: polopenze, vstupy na kulturu i masáž

4,3 / 5 Hotel Mědínek Old Town Kutná Hora (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radek Chramosta

Dobrý den, chci se zeptat, je možné vystavit fakturu (pro proplacení zaměstnavateli z fondu FKSP). Děkuji za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, bohužel, u pobytu na termín tato možnost není. Níže Vám vysvětlím postup, pokud budete chtít proplatit některý z jiných pobytů, u kterých je i možnost „Bez termínu“.

Vystavení FKSP se týká pouze českých hotelů, v případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné nejprve se domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“.

Věřím, že si vyberete nějaký pěkný pobyt.

Hezký den, David :-)

Dana

Dobry den, je prosim mozne pobyt absolvovat i v nedeli? V popisu se pise o vsednich dnech, ale kdyz rozkliknu kalendar, mohu vybrat i nedeli. A je mozne pozadat o cestovni postylku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, tato varianta je možná, jelikož se jedná o nedělní nástup na pobyt ve všední dny. :) O postýlce bohužel nemáme informace, ale můžete se zeptat přímo partnera na tel. 327 512 741. Pěkný den, Honza

Helena Pipková

Dobrý den, 2 noci o prázdninách na booking.com se snídaní pro dva za 2670,– není někde chyba???????

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, jedná se zřejmě o to, že při normálním ubytování máte v ceně pouze samotné ubytování a snídani, kdežto ve variantě na Slevomatu jsou v částce i honosné večeře, vstupy do kulturních památek a v neposlední řadě také masáž.
Hezký den, David :)

Helena Pipková

Ještě k Vaší odpovědi… na dvou nocích za 4599,– masáž není, vstupy ano, ale že by byla honosná večeře dvouchodová servírovaná, což bude polévka a hlavní jídla, to je o 1929,– víc jak na booking.com… vstupné je 60,– do sv.Barbory… no asi se večeří ze zlatých talířů… nechápu! pořád mi zbývá 1600,– na dvě servírované dvouchodové večeře.

Lucie Hromádková

Dobrý den, mohu poprosit o cenovou kalkulaci v případě, že bychom chtěli jet navíc se dvěmi dětmi v srpnu v týdnu od 5.8.-10.8.2019 pokud máte ještě volno nebo pak od 20.8.? (věk 1.5 a 6 let). Děkuji za zprávu. S pozdravem Hromádková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo v nabídce u jednotlivých variant v rezervačním kalendáři. Po rozkliknutí odkazu Děti ve Vámi vybrané variantě se můžete informovat o příplatcích. :) Pěkný den, Honza

J. Nováková

Prosím,je možné u vás jídlo bez vepřového masa? A je možné koupit dva vochery najednou? Děkuji.Nováková

Slevomat.cz

Dobrý den, ano dají se koupit dva vouchery najednou. Dotazy ohldeně vepřového masa vám rádi odpoví na tel. 327 512 741. Hezký den, Simča :)

Romana

V Kutné Hoře jsem nebyla a je to určitě krásné město a nabídka mě na první pohled zaujala, ale nemáte špatně uvedené ceny? Když se podívám na stránky hotelu, dvoulůžkový pokoj stojí 1089,– Kč na noc se snídaní plus teda večeře a vstupenky, to přece ani nemůže dosáhnout uváděných cen. Navíc tohle je slevomat, tak by měly být ceny slevněné. Děkuji za prověření a případnou opravu.

Hotel Mědínek Old Town

Dobrý den, ceny jsou nastaveny správně. Nevím kde vidíte Vámi uváděnou cenu. Nicméně v ceně pobytu je i polopenze a ceny odráží aktuální obsazenost hotelu. Pokud máte pocit, že jinde nakoupíte výhodněji, můžete tak rezervovat a další služby si objednat v hotelu.

Petr

To má být jako nějaká slevněná nabídka? Nechápu…

Hotel Mědínek Old Town

Ano je to slevněná nabídka

Ilona DLOUHÁ

cena se Vám zdá normální

Hotel Mědínek Old Town

Ano cena se nám zdá normální, vzhledem k hlavní sezóně a kvalitě poskytovaných slu­žeb

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru