Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zamlsejte si: 2 palačinky s marmeládou, horkým ovocem i zmrzlinou

4,6 / 5 Valentina caffé Kolín  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Roman

Myslím že paní má pravdu, proč se filtruje město!!!!????

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, filtr měst občas nabídne akci, které není v konkrétním městě, ale pouze poblíž. Je proto velice důležité zkontrolovat před zakoupením voucheru adresu. Hezký den, Simča =)

Olga Maková

Co dělá Kolín V generaci místa uplatnění pro Prahu !! Koukám že to opět nabízíte ve stejné přihrádce Praha !! já jsem si od vás koupila kupón a jsem z Prahy a teď si představte že pojedu do Kolína takže ty palačinky mě přijdou asi na 300Kč !! Takže teď vlastně prodělávám 79kč už není malá částka !! zkusím počkat až to projde expiraci a možná se mi uplatnit částka zpět pokud nebudu docela naštvaná to je pravda ale co se dá dělat jak já mám vědět že když si dám výběr Praha, že se mi budou nabízet nabídky z jiných měst! Plavat máte velice spokojená že se nám snaží nabízet docela dobře produkty a služby, ale bohužel, že si vyberu místo v Praze v Kolíně to je vaše chyba! to už se stává několikrát že zařadíte jiné město úplně do jiné přihrádky to znamená že já jsem v Praze a mě se tam nabízí úplně jiná města a tím pádem není možné si to uhlídat.

Valentina caffé

Nabídky na Slevomatu jsou po celé ČR k dispozici a u všech je uvedeno, kde je provozovna, mapa, město atd. stačí se jen podívat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru